Celine Dion “instant bőrfeszesítése” és kortalan bőrének más titkai

0

Annak ellenére, hogy az 50-es éveiben jár, Celine Dion még mindig kortalannak látszik. Hangsúlyozza természetes szépségét, és nem akarja rejtegetni a korát. Szereti a ráncait és az ősz hajszálait, egyszerű bőrápolási rutinjának és pozitív szemléletének köszönhetően pedig még mindig üde és fiatalos.

Nagyon egyszerű bőrápolási rutint követ.

A bonyolult bőrápolási módszerek nem mindig a leghatásosabbak. Az énekesnő is az egyszerűséget részesíti előnyben. Tisztítja és hidratálja a bőrét, az ecseteket pedig tisztán tartja, hogy megelőzze, hogy baktériumok kerüljenek a bőrére. “Arctisztítás, hidratálás, és minden eszközt tarts tisztán, amit használsz” – mondta.

Olaj alapú sminket használ.

Amellett, hogy hidratálják a bőrt és megelőzik a pattanások kialakulását, az olajoknak számos jótékony hatásuk van a bőrre. Sok sztár részesíti előnyben a fiatalság megőrzéséhez az olívaolajat a drága bőrápoló termékekkel szemben. Dion szerint az olaj alapú smink sok szempontból jót tesz a bőrnek. “Válaszd az olaj alapú formulákat. Ha vizes bázisút használok és könnyezem, akkor csíkokban folyik le. Az olaj alapú viszont nem mozdul” – osztotta meg.

Tűmentes módszere van az arcfeszesítésre.

Mind több sztár szólal fel a plasztikai műtétek ellen. Köztük sokan azt is elárulják, miért bánták meg a botox és különböző arcfeltöltők alkalmazását. Dionnak van egy nagyon ügyes trükkje a tarsolyában, amitől azonnal frissebbnek néz ki. “Felteszem a hajam kontyba, vagy a fejem tetejére copfozom, és ez azonnal ad némi liftinget. Ettől jobban fogsz kinézni” – mondta.

A szépség szerinte jóval több, mint csupán a kinézet.

Dion szentül hisz a méltóságteljes öregedésben. Megosztotta nézeteit a szépségről is: “Lehet, hogy nem állsz kint a színpadon és nem szerepelsz a tévében, de hangunk mindannyiunknak van. Mert megérdemeljük. Mindannyiunknak vannak álmaink. Ha szépnek érzed magad, erősnek érzed magad. És ha erősnek érzed magad, az sikeressé tesz.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét