Büszkék vagyunk rájuk: 18 nő, aki megmutatta a testét szülés után

1

Striák, lógó bőr, lötyögő has – egy valódi nő teste szülés után nem olyan magasztos látvány, mint azt sokan elképzelik. A szülés utáni test azt mutatja meg, hogy milyen hihetetlen tett egy új életet a világra hozni. Semmilyen nehézség és fájdalom nem számít többé, mikor egy anya először meglátja gyermeke arcát.

Olyan anyák fotóit nézheted meg most, akik félelem nélkül, büszkén mutatták meg az egész világnak, hogyan néz ki a testük szülés után.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

1 hozzászólás

  1. Minden tiszteletem az édesanyáknak, de még mindig nem értem miért nem természetes ez és miért nagy szám. Az élet velejárója. A természet ezt így oldotta meg. Szerintem nem ez az élet legfontosabb problémája a gyermekvállalással kapcsolatban. Az, hogy a nők a szürke nagytöbbség számára ezen állapotukban nem esztétikusak valahol a nők hibája is. Hiszen hallgatólagosan évtizedek óta beleegyeznek abba, hogy a nő csak egy általános standard értékrend szerint lehet nő. Szerencsére egyre több a bátor és erős leány, asszony, édesanya akik megmutatják, hogy igazából nők nélkül már barbarizmusba süllyedt volna a világ. Hiszen reáltudományos területen kutatók, katonák, orvosok, mérnökök között egyre nagyobb számban vannak nők. A műszaki területen dolgozó hölgyeknek külön tisztelettel, hiszen sokáig ez a világ azt hitte, hogy csak mi férfiak vagyunk képesek ezen a területen alkotni. Tényleg derék dolog, hogy így megmutatják a gyermekvállalással járó testi változásokat. De ezzel is csak erősítik az ellenkezőjét. Inkább az a szomorú tény, hogy még mindig halnak meg szülőszobakon vagy otthon szülés közben édesanyák. Mert vagy nincs vagy minősíthetetlen az egészségügyi ellátás. Inkább arról olvasnék szívesen, hogy gyermek mellet nők diplomát szereztek,sikerult karriert építeni vagy éppen valamilyen rendkívülit létrehozni mindamellett, hogy édesanyák. Jó egészséget kívánok minden újdonsült édesanyának és gyermekének. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét