Brad Pitt 79 millió dolláros ajándékot adott Jennifer Anistonnak az 50. születésnapjára

0

Brad Pitt szívhez szóló ajándékot adott Jennifer Anistonnak születésnapjára, ami fontos pillanat volt régre visszanyúló kapcsolatukban. Emlékszel még, mikor ők ketten híres hollywoodi pár voltak és 2000-ben össze is házasodtak? Meglepő, hogy az idő hogyan képes megváltoztatni a dolgokat két ember között.

Békésen fejezték be a házasságukat.

Jennifer Aniston és Brad Pitt közös története Hollywood egyik legszebb románca volt. 1994-ben kezdődött, mikor a menedzsereik közti barátságnak köszönhetően megismerkedtek. Aniston, visszaemlékezve azokra az időkre, Pittet “aranyos missouri srácnak” nevezte. Rögtön létrejött köztük a kapcsolat, 2000-ben pedig összeházasodtak.

Ám a kapcsolatuk váratlan fordulatot vett, és 2005-ben elváltak. Közös közleményükben hangsúlyozták, hogy válásuk oka nem olyasmi, amin a bulvársajtó csámcsog, sokkal inkább egy tudatos és baráti döntés ez részükről. Azt akarták, hogy az egész világ tudja, még mindig fontosak egymás számára, nagyra tartják egymást annak ellenére is, hogy párkapcsolatuk véget ért.

Nem sokkal a különválásuk után Brad Pitt együtt mutatkozott Angelina Jolie-val, ezzel pedig még több pletykára adott okot. Aniston bevallotta, hogy ezzel nagyon nehéz volt megbirkóznia. Ám Pitt és Aniston is tartózkodtak attól, hogy tiszteletlen megjegyzéseket tegyenek egymásra, sem közvetlenül ezután, sem az elkövetkező években.

Brad és Jennifer néhány év múlva újra találkoztak.

Szakításuk után Aniston azt mondta: “Nagyon remélem, hogy egy napon újra barátok leszünk.” Hozzátette: “Életem végéig szeretni fogom Bradet. Ő egy fantasztikus ember. Nem bánok semmit, és nem fogom ostorozni magam.” Ahogy teltek az évek, úgy tűnt, vágya valósággá válik.

Brad Pitt szívmelengető gesztust tett, mikor elment Jennifer Aniston 50. születésnapi ünnepségére, de megújult barátságuk csúcspontja 2020-ban volt egy filmes díjátadón. Úgy tűnt, őszintén örülnek egymásnak. Jennifer nevetett és tapsolt, mikor Brad beszédet mondott, és a színfalak mögül nézte, ahogyan átveszi a díjat.

Nem sokkal később Aniston megerősítette a baráti viszonyuk tényét: “Brad és én cimborák vagyunk. Barátok – mondta. – Beszélünk, ebben semmi fura nincs. Kivéve annak, aki látta és szerette volna, ha van benne valami, vagy feltételezte, hogy van.”

Pitt álomajándékot adott Anistonnak a születésnapjára.

Brad Pitt nem egy tipikus exférj. Sokakat lenyűgözött, mikor egy elképesztően aranyos és nagylelkű gesztust tett Aniston felé. Mindez még 2019-ben történt. A beszámolók szerint Brad elképesztő összeget, 79 millió dollárt költött arra, hogy visszaszerezze azt a Beverly Hills-i ingatlant, melyben együtt éltek házasságuk alatt. Ezt adta meglepetésnek Jennifer 50. születésnapjára.

A ház legfőképp érzelmi értéket képvisel számukra, hiszen egykor itt éltek együtt. 2001-ben vásárolták meg 13,1 millió dollárért. 2005-ben történt válásukat követően azonban Brad birtokába került az ingatlan. Mikor házasságuk véget ért, állítólag Jennifer Aniston megbánta, hogy nem vásárolta ki exférjét az álomotthonukból.

Jennifer elmondta, elveszteni az álomotthonukat rosszabb volt a válás okozta szívfájdalomnál is, ez volt életében az egyik dolog, amit leginkább megbánt. De a sors úgy akarta, hogy Brad nagylelkűen közbelépjen és begyógyítsa a régi sebeket. Úgy döntött, visszavásárolja a régi otthonukat, ez pedig egy olyan gesztus, ami jóval túllép a szokásos válás utáni kapcsolatok határain.

Az elmúlt években feléledt barátságuk szolgáltatott alapot Brad rendkívüli ajándékához, jelezve, hogy a múlt a múlté. Hogy 79 millió dollárt költött arra, hogy boldoggá tegye exfeleségét, bármilyen mércével mérve nagyvonalú, extravagáns gesztus. Még akkor is, ha Brad Pitt vagyonát 400 millió dollárra becsülik.

Hogy reagált Jennifer az ajándékra?

Mikor Jennifer értesült Brad terveiről, eléggé meghatódott. A források szerint “elállt a szava”. Brad rendkívüli szülinapi ajándéka kapcsán találgatások indultak, hogy mit is jelenthet valójában. A lenyűgöző ingatlan, melynek 5 hálószobája, 12 fürdőszobája, moziterme, társalgója, teniszpályája van, könnyen tekinthető olyan gesztusnak, mellyel Brad vissza akarja hódítani Jennifert.

Jennifer a Justin Therouxtól való válása után visszafogott magánéletet élt, nem voltak pletykák arról, hogy bárkivel is randizna. Ezzel szemben Brad Pittet számos nővel hírbe hozták, például Emily Ratajkowskival, Ines de Ramonnal pedig kb. 1 évig alkottak egy párt.

A közvélemény kíváncsiságát egyértelműen felkeltette, hogy vajon mi történik Brad és Jennifer között. Ez az ajándék csupán baráti gesztus volt vagy jóval több annál? Meglátjuk, hogyan bontakozik ki a jövőben ez a hollywoodi történet.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét