Blake Lively őszintén kitárulkozott: belefáradt abba, hogy ő és Ryan Reynolds 4 gyermeket nevelnek

0

Blake Lively, az ismert színésznő és Ryan Reynolds felesége élvezi, hogy 4 gyermek édesanyja lehet. Azonban a boldogság közepette megtapasztalja a szülőséggel járó felelősség okozta természetes kimerültséget is.

Lively és Reynolds 3 gyermekkel – James, Inez és Betty – kezdték utazásukat a szülőség világában. Mindegyik gyermek különleges örömöt és kihívásokat jelentett. A pár nyíltan kifejezte szeretetét és elköteleződését a gyarapodó családjuk iránt.

A pár azzal örvendeztette meg rajongóit, hogy bejelentették 4. gyermekük érkezését februárban. Bár az új jövevény neve egyelőre rejtély, a hír nagy várakozást és izgalmat keltett támogatóik körében, akik izgatottan várják a további részleteket a bővülő családdal kapcsolatban.

Lively és Reynolds számára a szülői tapasztalatok kreatív inspirációként szolgálnak. A kimerültség és a kihívások, melyekkel szembe kerülnek a gyerekek nevelése közben, új utak felfedezésére inspirálják őket, és arra, hogy olyan projektekbe fogjanak, melyek tükrözik a szülőséggel kapcsolatos egyedi nézőpontjukat. Miközben új vállalkozását reklámozta, Blake Lively megosztotta Instagramon: “Most már 4 gyerekem van. És fáradt vagyok.”

A szellemességéről és bölcsességéről ismert Ryan Reynolds szintén táplálkozik az apaszerepből, ezt legújabb projektjében, a Bedtime Storiesban meg is mutatja. A sorozatban fény derül Reynolds mesélőképességére, amint vicces és ötletes meséket narrál gyerekeknek. Az egész projekt során Reynolds az apaság és a közönség szórakoztatása iránti szeretetét kombinálta, létrehozva ezzel egy olyan műsort, ami gyerekeknek és felnőtteknek is örömet okoz.

“Az ötlet egy olyan műsorról, ami mindenkinek segít elaludni, azon a napon született meg, mikor a negyedik gyermekem” – mondta.

Miközben nyíltan beszélnek a szülőség miatti kimerültségükről, Lively és Reynolds fontos szerepet játszanak a nagy családdal együtt járó kimerültség elfogadtatásában. Őszinteségük segít ledönteni a társadalmi elvárásokat, és lehetővé teszi a többi szülő számára, hogy megértsék és érvényesítsék saját tapasztalataikat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét