Blake Lively így mentette meg Ryan Reynoldsot a súlyos depressziótól a Scarlett Johanssontól való válása után

0

Ryan Reynolds teljesen összeomlott a Scarlett Johanssontól való válása után 2011-ben. A színész akkoriban azt mondta, soha többé nem akar megnősülni. Az élete azonban megváltozott, miután megismerkedett Blake Livelyvel, aki begyógyította a sebeket a szívén és visszaadta a hitét a szerelemben.

A válás nagy hatást gyakorolt Reynoldsra.

Scarlett és Ryan 2010 decemberében adták be a válókeresetet 2 év házasság után. Bár a színész akkoriban beismerte, hogy rengeteg fájdalmat élt át, optimista maradt a jövőjével kapcsolatban.

Ám a válás úgy tűnik, hatással volt a párkapcsolatokhoz való hozzáállására is: “Nem hiszem, hogy valaha újra megnősülök.” Azt is elmondta, hogy a randizás gondolata egyelőre nagyon idegen számára, és hozzátette: “Nagyon boldog vagyok, hogy nincs kapcsolatom.”

Találkozott Livelyvel, és a többi már történelem.

2010-ben Blake és Ryan a Zöld Lámpás című film forgatásán ismerkedtek meg, melyben szerelmespárt alakítottak. Akkoriban Blake a Gossip Girl sztárjával, Penn Badgley-vel randizott, Ryannel pedig csak barátok lettek.

Kapcsolatuk kezdetéről Ryan így mesélt: “Hosszú időn át haverok voltunk, ami szerintem a legjobb alap egy kapcsolathoz, hogy barátokként kezdjük.”

Az első találkozás után egy évvel Ryan Reynolds és Blake Lively kapcsolata romantikussá vált. Lively akkorra már véget vetett előző kapcsolatának. Annak ellenére, hogy Reynolds korábban már tisztázta, hogy a házasság nem szerepel a tervei között, nem tudott ellenállni és beleszeretett Blake-be, a kapcsolatuk pedig hamar komolyra fordult.

Valójában a kezdeti szikrák köztük egy dupla randi során pattantak ki, amire mindkettőjüket akkori párjuk kísérte el. Reynolds úgy mesélt erről az élményről, “mint a legkínosabb randevú az érintett felek számára”, hiszen nyilvánvaló volt köztük a kémia és hogy mennyire vonzódnak egymáshoz.

Ezt követően elkezdtek randizni, majd 2012 szeptemberében összeházasodtak. Ma már 4 gyermek büszke szülei és Hollywood egyik legkedveltebb, legstabilabb párosa.

Egymás támaszai a nehéz időkben.

Ryan rögtön áradozik lelki társáról, Blake-ről, amint lehetősége adódik erre. Nemrég azért dicsérte, mert empátiára tanítja őt. “A haragot empátiával fogadja. A gyűlöletet empátiával fogadja” – mondta.

Ryan azért is hálás Blake-nek, mert újra összehozta édesapjával, James Reynoldsszal, még mielőtt 2015-ben elhunyt. “Segített, hogy emlékezzek a szép időkre” – mondta.

Ennek az inspiráló párnak a hatására mi is hiszünk az igaz szerelemben, és alig várjuk, mit tartogat számukra a jövő.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét