Blake Lively a negyedik babájával terhes, és a legédesebb módon hozta nyilvánosságra a hírt

0

Ryan Reynolds és Blake Lively idén ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat, és most tovább bővítik a családjukat. A harmadik lányuk nevét Taylor Swift jelentette be, de ezúttal a pár új módot talált a hír közzétételére.

Ez a hollywoodi pár mindig magára vonja a figyelmet, és mi alig várjuk, hogy megoszthassuk a legújabb tudnivalót.

Már három gyermek szülei.

Lively és Reynolds 2011-ben kezdtek randizni, és egy évvel később házasságot kötöttek. Eddig három lányuk született, James, Inez és Betty. Ryan Reynolds arról beszélt, hogy milyen fontos számára, hogy időt töltsön a gyerekeivel, és beismerte, hogy ez nagy szerepet játszott abban a döntésében, hogy szünetet tart a színészkedésben.

Blake Lively nem félt megmutatni a babapocakját.

Amikor a Forbes Power Women’s Summit elnevezésű rendezvényen vett részt, stílusosan jelentette be, hogy negyedik gyermeküket várják. Egy flitteres, hosszú ujjú mini ruhában pózolt, ami felfedte a nagyszerű hírt.

Az imádni való pár a múltban már nyilatkozott arról, hogy nagy családot szeretnének.

“Mindig is nagy családot akartam. Ó, 30 gyereket szeretnék, ha lehetne” – mondta Blake Lively egy interjúban a Ryannel való titkos esküvőjük előtt. Úgy tűnik, pont ezen az úton haladnak!

Annak ellenére, hogy boldogság övezi a hírt, Blake-nek némi nem kívánt figyelemmel kellett megküzdeni a terhesség bejelentése után. A színésznő az Instagramon tette szóvá, hogy 11 srác várakozik az otthona előtt. Ezzel azokra a lesifotósokra utalt, akik abban reménykedtek, hogy lefényképezhetik várandósan.

Te hogyan jelentetted be a gyermeked érkezését? Mi volt a reakció?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét