Bethany Hamilton túlélt egy cápatámadást, most a 4. gyermekét várja

0

13 évesen túlélt egy cápatámadást, aminek következtében elvesztette egyik karját. Mégis profi szörfös 3 gyermekes édesanya lett. Bethany rendíthetetlen akarása és elszántsága világszerte megérintette az embereket. Most megosztotta a nagy hírt: férjével a 4. gyermeküket várják.

Bővül a család.

Bethany Hamilton, a híres profi szörfös, aki az egész világot inspirálta történetével, hogy cápatámadást szenvedett el 13 évesen, melyben elvesztette egyik karját, márciusban jelentette be, hogy újból gyermeket vár. Instagramon posztolt egy videót az 5 fős családról szörfözés közben, és azt írta hozzá: “Már 6-an vagyunk a fedélzeten!”

Bethany, akinek már 3 gyermeke van – a 2 éves Micah, a 4 éves Wesley és a 7 éves Tobias –, kifejezte, mennyire boldog, hogy nyáron megszületik a 4. gyermekük.

“Adam és én és az egész családunk nagyon izgatottak vagyunk, hogy többen leszünk! Hiszem, hogy az élet egy ajándék, és minden egyes élet értékes.” 8 évnyi anyaság után arra a felismerésre jutott: a gyerekek többet jelentenek számára, mint bármilyen énidő.

Szerinte a boldog család is egyfajta gazdagságot jelent, és ez az igazi vagyon. Arra biztat másokat is, hogy vegyék észre, ami a szemük előtt van, a családot, ne vagyontárgyak után áhítozzanak.

Végül pedig újból kifejezte, mennyire izgatottan várják az új családtag érkezését férjével, Adammal. Hiszen nyáron bővül a család!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét