Ben Affleck újra találkozott Jennifer Garnerrel és a gyerekeikkel, és gyengéd ölelésük vegyes reakciókat váltott ki

0

Az exházaspár Olaszországban találkozott, és a gyerekeikkel együtt nagyon jól érezték magukat. A rajongók most azon tűnődnek, vajon valami több is van-e a családi újraegyesülés mögött. Vannak, akik hűtlenségre gyanakszanak, míg mások gratulálnak a sztároknak, és csodálják társszülői mivoltukat.

Firenzében találkoztak.

Nyáron Bent Firenzében látták Jennifer Garner és a gyerekeik társaságában. Egy péntek délután volt, és egy kiruccanáson látták őket. Gyermekeik, Violet, Seraphina és Samuel is csatlakoztak az exházaspárhoz.

Ben boldog volt, hogy látja volt feleségét.

A színész nagyon örült, hogy látja volt feleségét, Jennifert és a gyerekeket. Arca felvidult, mikor megölelte Jennifert, erre többen felfigyeltek. Egyesek még azt is kiszúrták, hogy Ben boldogabbnak tűnt, mint valaha. Észrevették a változást Ben viselkedésében.

Gyengéden ölelte a gyerekeit.

Ben elképesztően izgatott volt, hogy láthatta a gyerekeit. A színészt lefotózták, ahogyan tárt karokkal várja fiát, a 11 éves Samuelt, aki felé rohan. A nagy ölelés után Ben üdvözölte lányait is, a 17 éves Violetet és a 14 éves Seraphinat.

Sok rajongó gyanút fogott.

A szívmelengető találkozás port kavart a közösségi médiában. Volt, aki azt kommentelte: “Ez a legboldogabb tekintet, amit valaha láttam rajta.” Másvalaki azt írta: “Hú, tényleg boldognak látszik.”

Valaki azt kérdezte: “Mi történik? Látok egy fotót Ben Affleckről és Jennifer Garnerről, ez most hűtlenség vagy mi? Ő így is tud mosolyogni?!” Valaki azt kívánta, Jen és Ben bárcsak újra összejönnének.

Sokan örülnek nekik.

Sok rajongó örül Jennifernek és Bennek. “Barátságban lenni jó a másik szülővel, még ha exekről van is szó. Egy sima ölelés elfogadható.” “Igazi társszülőség.” “Ben fantasztikus apa. Jennifer Garner gondoskodik arról, hogy a társszülőség simán menjen. Nagy tisztelet neki.”

A legtöbb rajongó pozitívan reagált és a legjobbakat kívánták Bennek, Jennifernek és gyermekeiknek.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét