Ben Affleck ezért néz ki olyan gyötrelmesen a Jennifer Lopezzel közös fotóin

0

Jennifer Lopez és Ben Affleck világszerte sok emberben keltettek reményt, mikor 20 évvel a szakításuk után újra egymásra találtak és 2022-ben összeházasodtak. Azóta számos nyilvános eseményen jelentek meg együtt, például 2024 januárjában a Golden Globe-díjátadón is. Azonban sokan észrevették, hogy nyilvános megjelenéseik alkalmával Ben Affleck sok fotón úgy néz ki, mint aki finoman szólva sem rajong azért, hogy jelen legyen.

Arckifejezései miatt Benből igazi mém lett.

Ben Affleck nemrég azzal került reflektorfénybe, hogy elképesztő arcokat vág a nyilvánosság előtt. Igazi mém lett belőle. Az ezeket a pillanatokat megörökítő paparazzók az újságírók kíváncsiságát is felkeltették fotóikkal, és elkezdték megkérdőjelezni, vajon a házaspár tényleg boldog-e együtt. A képek, melyeken Ben kedvetlennek tűnik, arra késztették őket, utánajárjanak az esetleges problémáknak, melyek beárnyékolhatják a pár boldogságát.

Az egyre fokozódó spekulációkra reagálva Jennifer nemrég bepillantást engedett kapcsolatuk dinamikájába, rávilágított a kihívásokra, melyekkel a nyilvánosság előtt szembesülnek.

Ezt mondta Jennifer Ben arckifejezéseiről.

A vörös szőnyegen Lopez eloszlatta az aggályokat, és elutasított minden spekulációt azzal kapcsolatban, hogy Ben hogyan érzi magát ezeken a nyilvános alkalmakon.

“Ben jól van. Nem kell aggódni miatta. Minden rendben van vele. Boldog” – osztotta meg Lopez.

Jennifer szerint Ben csak relaxál. És nem érti, az emberek miért csinálnak ebből ekkora ügyet. Az ő arckifejezéseivel például egyáltalán nem foglalkoznak.

Egy bennfentes szerint minden rendben van köztük, de van egyvalami, ami idegesíti Bent.

Egy bennfentes megpróbálta eloszlatni az aggodalmakat és félreértéseket Ben és Jennifer házasságával kapcsolatban. A forrás szerint a hollywoodi pár él és virul, annak ellenére, hogy a nyilvános megjelenéseken Ben távolról sem tűnik vidámnak.

A bennfentes elárulta, mi az oka annak, hogy Affleck néha nagyon elégedetlennek látszik: a paparazzók szüntelen figyelme. A forrás elmondta: “Ben és Jen jól vannak. Sokszor, mikor úgy látjuk, hogy Ben feszült, ideges, az csak azért van, mert gyűlöli, hogy a paparazzók folyton követik őket.”

Ettől retteg, és ez beszivárog a mindennapjaiba, ezért tűnik úgy, mintha haragudna az emberekre és a környezetére, holott valójában a haragja csak néhány fotósra irányul.

Ben utálja a vörös szőnyeges eseményeket, Jen viszont imádja őket.

A forrás azt is elmondta, hogy Ben utálja a vörös szőnyeges fotózásokat és azt, hogy a mindennapi tevékenységei közben fotózzák. Bár tudja, hogy Jen mindezt élvezi, néha mégis feszült emiatt. Szerencsére mindig sikerül megtalálniuk a módot arra, hogy nyugodtan legyenek együtt.

A forrás rávilágított arra is, mennyire nehéz párként kezelni a celeb életet, főleg, ha a két embernek ennyire mások a preferenciái. Ben szeret csak úgy elmenni egy étterembe vagy meginni egy kávét valahol a nyilvánosság figyelme nélkül, míg Jennek lételeme a felhajtás.

Az időnkénti nézeteltérések ellenére a bennfentes hangsúlyozta, hogy ezek a különbségek nem befolyásolják hátrányosan Jen és Ben kapcsolatát.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét