Ben Affleck 17 éves lánya elment egy buliba, és Jennifer Garnerrel való elképesztő hasonlósága felkavarta a közösségi médiát

0

“Azt hittem, Jennifer az!” – valószínűleg ez a mondat jutott mindenkinek az eszébe, mikor meglátták Violet Afflecket. A közösségi média felhasználóit lenyűgözte, hogy a sztár 17 éves lánya gyakorlatilag édesanyja, Jennifer Garner hasonmásának néz ki. Akár ikreknek is hihetnénk őket.

Violet Ben Affleck előző házasságából született.

A pár a Pearl Harbor forgatásán ismerkedett meg, és 4 évvel később kezdődött a kapcsolatuk. 2005 júniusában házasodtak össze, és 3 gyermekük született – lányaik, Violet Anne és Seraphine Rose, valamint fiuk, Samuel.

Júliusban egy partyn jelent meg.

Violet a milliárdos Michael Rubin július 4-i partyján vett részt. Jennifer Lopez, Ben Affleck és lánya együtt pózoltak a fotókhoz. Az egyik fotó azonban különösen nagy érdeklődésre tett szert. A képen Ben áll középen, Violet a jobbján, J.Lo pedig a balján.

A hasonlóság felkavarta a közösségi médiát.

Amint a fotó kikerült a közösségi médiába, a felhasználók rögtön észrevették, hogy Violet kiköpött mása Jennifer Garnernek. Valaki azt írta: “Azt hittem, Jen az, teljesen összezavarodtam.” Egy másik felhasználó azzal viccelt: “Bárcsak hazudtál volna, és kiderült volna, hogy tényleg ő az. Az lett volna a nagy szám!” Másvalaki megjegyezte: “Egy pillanatra azt hittem, ez egy kínos kép a jelenlegi és az exfeleséggel.”

Jóban van Jennifer Lopezzel.

Violet jó kapcsolatot ápol nevelőanyjával, Jennifer Lopezzel. A sztár nagy erőfeszítéseket tett, hogy jobban összeismerkedjen Ben gyermekeivel, és szoros köteléket alakítson ki velük. J.Lo az erő forrása akart lenni nemcsak Ben, de az ő gyermekei számára is.

Jennifer és Ben nagyszerű párost alkotnak. Ha nem lett volna az a rengeteg kihívás, amivel szembe kellett nézniük, nekünk sem lenne most a csodás Bennifer-páros.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét