Az utolsó cseppek a pohárban, melyek miatt még a legszerelmesebb nő is elhagyja a párját

0

Mikor egy nő szerelmes, mindent belead a kapcsolatba. De mindennek van határa, és mikor ezeket a határokat a másik átlépi, még egy tökéletesnek hitt férfit is elhagynak egy szempillantás alatt.

A következőkben megtudhatod, melyek azok a hibák, melyeknek elkövetésével a férfiak villámgyorsan a szakítás felé tudják terelni a kapcsolatot.

1. Nem akarja felpezsdíteni a dolgokat

Nem arról van szó, hogy a nőknek soha semmi nem tud elég jó lenni. De egy kapcsolatban létfontosságú teret hagyni az új dolgoknak. Ha mindig ugyanabba az étterembe jártok, vagy mindig csak ugyanoda mentek nyaralni, azért, mert a másik fél nem hajlandó kimozdulni a komfortzónájából, hamarosan unalmassá válik mellette az élet.

2. Azzal vádol, hogy toronymagas elvárásaid vannak

Mikor egy nő a szakításon gondolkodik, szinte biztos, hogy előtte már rengeteg dolgot megtett a kapcsolata megmentéséért. De ha a párja nem hajlandó vele beszélni a problémákról, és folyton azt mondogatja, hogy a nő elvárásai nem életszerűek, kétségek nélkül fog kilépni a kapcsolatból.

3. Téged mond le, hogy a barátaival lóghasson

Nincs sok öröm abban, mikor a párod hirtelen magadra hagy a hétvégén vagy sokáig kimarad, a telefont nem veszi fel, az üzeneteidre nem válaszol, vagy más módon húzza keresztbe számításaidat. Ha a veled való programot mondja le rendszeresen, azért, hogy az idejét a haverjaival tölthesse, akkor meg kell értened, vajmi kevéssé játszol fontos szerepet az életében. Innen már nincs messze a szakítás.

4. Titkolózik

Ha úgy csinál, mintha titkolna valamit, akkor valószínűleg megcsal. Még ha nem is erről van szó, érthető, ha ez fog a másik eszébe jutni, ha a párja a közelében nem hajlandó üzenetekre válaszolni, ha ködös magyarázatot ad arról, hogy hol volt, vagy bizonytalanul beszél a terveiről. Az őszinteség és a nyíltság hiánya miatt minden nő egy új, stabilabb kapcsolatot fog keresni.

5. Sosincs ott, mikor szükséged lenne rá

Nem csak arról van szó, mikor egyáltalán nincs is a városban vagy éppen a barátaival találkozik. Lehet, hogy ott ül előtted, de még sincs jelen, mikor beszélni szeretnél vele a téged bántó dolgokról. Mikor a férfi csak úgy tesz, mintha figyelne, azt a nő megérzi, és tudni fogja belőle, hogy hülyére veszik. Ki akar ilyen kapcsolatot?

6. Azt érezteti veled, hogy az anyja vagy

Egy gyerekes személyiségű férfi sosem váltja valóra a terveit, nem hajlandó komoly beszélgetésekre, és azzal vádolja a párját, hogy folyton nyaggatja őt. Egy ilyen típusú kapcsolatba bármelyik nő hamar belefárad, hiszen minden felelősséget neki kell magára vállalnia, folyton mentegeti még saját maga előtt is a párját. De hamarosan rájön, hogy egy felnőtt, érett férfit szeretne maga mellé.

7. Nem érdekli a véleményed

Mikor döntést kell hozni, az egy kapcsolatban mindkét felet egyformán érinti, a nő véleményét is figyelembe kell venni. Ha a férfi úgy gondolja, hogy a párja véleménye egyáltalán nem számít és kizárólag saját magára koncentrál, az egyértelmű jele annak, hogy nem képes egy nőt boldoggá tenni, hiszen nem is tiszteli.

8. Minden elé helyezi a karrierjét

Nincs azzal semmi baj, ha valakinek nagyra törő céljai vannak, de egy kapcsolatban fontos, hogy még a legelfoglaltabb ember is szakítson időt a másikra. Mikor csakis a párjára koncentrál és kimutatja, hogy mennyire fontos neki. Ha egy férfi mindig túl elfoglalt ahhoz, hogy veled legyen, ne csodálkozzon, ha el fogod hagyni.

9. Más nőkhöz hasonlít

Lehet ez az exe, egy kolléganője vagy éppen az anyja. Bármelyikről legyen is szó, egy nő folyamatos összehasonlítása más nőkkel nagyon komoly hiba egy kapcsolatban. A nő ettől rémesen érzi magát, csökken az önbecsülése, és nagy eséllyel a szakítást fogja választani egy ilyen férfi mellett.

10. Azon tűnődsz, érdekled-e még

Értékelni a másikat nagyon fontos egy párkapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy a legapróbb dolgot is becsülöd, amit a másik tesz. Ha egy férfi ahelyett, hogy kimutatná, milyen fontos neki a párja, semmibe veszi és semmilyen erőfeszítést nem hajlandó tenni a kapcsolatért, a párja sosem fogja jól érezni magát mellette.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét