Az ősz haj ünnepe: egyre több nő hagy fel a hajfestéssel

0

Jennifer Aniston Instagram-posztjával felkavarta az állóvizet. Bár a töredezett és károsodott hajról beszélt, rajongói érdekes dologra lettek figyelmesek: észrevették a természetes ősz hajtöveket a színésznő hajvonalán. Talán más sztárokhoz hasonlóan Aniston is a változtatást fontolgatja?

Jennifer posztját hamarosan elárasztották az olyan kommentek, mint “Jól teszed, hogy hagyod látszódni az ősz hajszálaidat.” és “Remélem, hogy meghagyja természetesen. Sokkal szebb.”

Nincs egyedül azzal, hogy lazábban kezeli a hajfestést, hiszen más sztárok is így tesznek. Csupán egy nappal Aniston videója előtt Gabrielle Union osztott meg egy smink nélküli videót, melyben bemutatja hajápolási rutinját, megőrizve ősz haját, miután kibontotta a fonatait. Még viccelt is vele: “Üdv az öregségben, gyerekek!”

Andie MacDowell is kiemelkedik a sztárok sorából azzal, hogy nyíltan és büszkén vállalja ősz haját több évnyi hajfestés után. Már évek óta őszen jelenik meg a vörös szőnyegen és a tévéműsorokban, jó példát mutatva mindenkinek, aki szeretné elfogadni az őszülést.

Andie MacDowell hosszú, göndör fürtjeivel ellentétben Jamie Lee Curtis a vagány pixie fazont választotta az ősz hajához. Jane Fonda kissé hosszabb frizurája pedig az elegáns vonalat képviseli.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét