“Az életem középpontjában a családom és a gyerekeim állnak, nem a karrierem” – Eddie Murphy 10 gyerek büszke apja

0

Tudjuk, hogy a sikeres karrier mellett elkötelezett és gondoskodó szülőnek lenni mindenki számára kemény munka. De úgy látszik, Eddie Murphynél nem ez a helyzet. Nemcsak ismert és elképesztően sikeres színész, producer, író és komikus, de 10 gyermek gondos apja is.

Csodáljuk Murphynek azt a képességét, hogy sikeres karrierjével párhuzamosan a családi életét sem szorította háttérbe, hanem helytáll mindkét területen. Története téged is inspirálni fog.

Imádja, ha tele a ház.

1989-ben alapított családot, mikor megszületett első fia, Eric. Ahogy az évek teltek, a család egyre népesebb lett. Ezután csaknem 30 évvel később született meg legkisebb fia, Max, aki 10. a testvérek sorában.

Sokunk számára döbbenetes még a gondolat is, hogy 10 gyermekünk legyen. Murphy azonban elárulta, hogy neki tetszik ez a családi felállás, és kifejezetten szereti, hogy tele a ház. Egy interjúban megkérdezték tőle, nem sok-e a 10 gyerek. A színész így válaszolt: “Nem, ez teljesen rendben van.” Lehet, hogy a jövőben még nőni is fog a gyerekek száma…

Bár mozaikcsaládról van szó, nagyon jól kijönnek egymással.

A mozaikcsalád nem mindig harmonikus. De Murphyéknél nincsenek ármánykodások, se drámák. Mindenki jól kijön egymással, ideértve a gyerekek édesanyjait is.

“Mindenki jóban van egymással, jól kijövünk, szeretet veszi körbe az egész családot, és ez jó dolog. Olyan, mintha mindig a szeretet ünnepe lenne a házban.”

Murphy egyformán szereti a gyerekeit, és mindegyikükre büszke.

Még 10 gyermek közül sincs kedvence. Mindannyiukat nagyon szereti, és áldott embernek tartja magát, hogy ilyen nagyszerű gyermekei vannak. “Tényleg nagy szerencsém volt. A gyerekeim okosak és próbálnak jól helytállni az életben” – mondta.

Egyformán büszke rájuk, annak pedig különösen örül, hogy egyikük sem szállt el, mint a hollywoodi sztárok, hanem két lábbal állnak a földön. “Áldott vagyok a gyerekeim miatt. Egyikük sem rossz.”

Gyermekeit minden más elé helyezi.

Murphy számára prioritás, hogy a családja boldog és egészséges legyen, hogy gondoskodhasson róluk. A legfontosabb számára az életben, hogy az maradjon, aki, és hogy a lehető legtöbb időt tudja a családjával tölteni. “A karrierem vagy az, ami művészként vagyok, nem a legfontosabbak az életemben. Az életem középpontjában a családom és a gyerekeim állnak.”

Murphy úgy döntött, karrierjét háttérbe szorítja, így azoknak az időknek, mikor évente 3 filmet is forgatott, már vége. “Időközben rájöttem, ha a gyerekeidet helyezed előre, akkor nem hozhatsz rossz döntést” – magyarázta. “Mikor útelágazáshoz érsz, arra gondolsz, vajon mi a legjobb a gyerekeidnek.”

Büszke nagypapa is.

Murphy immár nemcsak a gyermekeivel van megáldva, de egy unokával is. Fia, Myles Mitchel ugyanis egy kislány, Evie apukája.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét