“Az egyik szemem feljebb volt, mint a másik” – Gwyneth Paltrow őszintén beszélt a rosszul sikerült botoxolásáról

0

Az 51 éves Gwyneth Paltrow őszintén beszélt Instagramon a követőinek arról, hogy botoxoltatott. A színésznő elmondta jelenlegi nézeteit a szépségről és az életkorról, közben pedig megemlítette egyik múltbéli tapasztalatát, ami rosszul sült el, és amitől “szörnyen” nézett ki.

Az Oscar-nyertes színésznő az egyik rajongójától kapta a kérdést, hogy használt-e valaha botoxot. Instagramon válaszolt: “Istenem, igen. Attól tartok, sikeresen és sikertelenül is használtam.” Egy másik Instagram-felhasználó a színésznő ragyogó bőrének titkára kérdezett rá, amire Gwyneth ismertette a bőrápolási rutinját, hangsúlyozva, hogy ez iránt nagyon elkötelezett.

Az évek során Paltrow őszintén kifejtette a bőrápolással és az öregedéssel kapcsolatos nézőpontjait. Egy 2020-as interjúban elmondta: “Soha nem mondtam, hogy nem fogok plasztikai vagy kozmetikai műtétet végeztetni, mert úgy gondolom, fontos, hogy őszinte legyek ahhoz a tényhez, hogy mindannyian változunk, ahogyan öregszünk.”

Bár jelenleg elutasítja a botox használatát, Gwyneth elismerte, hogy egy másik, Xeomin nevű injekciós szert használ, melyet az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala jóváhagyott. Azt mondta: “Sosem akarok fiatalabbnak kinézni vagy nem önmagamként kinézni.”

Hozzátette: “Mikor 40 lettem, életközépi krízisbe kerültem, és teleinjekcióztattam az arcomat ránctalanítóval, és ez szörnyű volt.” Részletesen beszélt a megpróbáltatásairól: “Szörnyen néztem ki. Az egyik szemem feljebb volt, mint a másik. Hatalmas hiba volt, de szerencsére csak átmeneti.”

A kozmetikai műtétek kapcsán elmondta: “Szerintem jó, mikor a nők beszélnek erről egymással, mert nagy szégyenérzet övezi az injekciók és a feltöltések használatát, és jó lenne, ha az emberek magabiztosan hozhatnának erről döntést – mondta Paltrow. – De ha a szépségük titkát meg akarják maguknak tartani, az is rendben van. Én nyitott könyv vagyok, elmeséltem, nekem mi vált be, mert mindig ebből tanultam” – tette hozzá az üzletasszony.

A Goop 51 éves alapítója elmondta, hogy jobban kedveli az arcmasszázst, beleértve az izommunkát és a nyirokmasszázst, mint a lézeres kezeléseket. Megosztotta fenntartásait az arc lézeres kezelésével kapcsolatban, és megemlítette, hogy néhány embernél furcsa eredményeket látott, ami miatt kockázatos választásként tekint erre.

Alkalmanként vörös fényterápiával kezeli az arcát, hogy csökkentse a gyulladásokat. Megemlítette a Goopnál elérhető Lyma Lasert is, ami nemcsak hatékony, de kíméletes is.

Paltrow beszélt az öregedésről is. A fiatalos megjelenés iránti megszállottságot inkább társadalmi nyomásnak, mintsem személyes vágynak tartja. Hangsúlyozta, hogy a nőknek el kell fogadniuk az öregedést, és az egészségükre kell koncentrálniuk, elutasítva azt az elképzelést, hogy nem szabad megöregedniük.

Minden nőnek szabad döntése kellene hogy legyen, hogy hogyan áll az öregedéshez, akár kozmetikai beavatkozások mellett, akár a természetes öregedés mellett dönt. Gwyneth arra biztatja a nőket, hogy saját értékrendjük és ízlésük alapján hozzák meg a döntésüket.

A kérdés-felelek során egyik rajongója a Dakota Johnsonhoz fűződő kapcsolatáról érdeklődött. A színésznőnek Gwyneth korábbi párjával, a Coldplay énekesével, Chris Martinnal van viszonya 2017 óta.

Paltrow kedvesen elmondta: “Igazából nagyon jó barátok vagyunk. Nagyon szeretem őt. Imádni való, csodálatos ember.” Ezt a kérdést akkor tették fel neki, mikor Dakota és Chris együtt ünnepelték a színésznő 34. születésnapját. Gwyneth és a zenész 2003-ban házasodtak össze és 2016-ban váltak el hivatalosan. Két közös gyermekük van, a 19 éves Apple és a 17 éves Moses.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét