Az egyezés Tinderen ahhoz vezetett, hogy a 4. randi már a szülőszobában zajlott

0

Események elképesztő fordulatának köszönhetően egy srác, aki volt három csodás randin, hirtelen a szülőszobában találta magát ahelyett, hogy a negyedik randiján lett volna. Nem pont így tervezték, de a szerelem a legváratlanabb pillanatokban és legmeglepőbb helyeken csaphat le ránk, akár még szülés közben is.

Mikor megismerkedtek, a nő 25 hetes terhes volt.

Mikor Alyssa Jane elérte várandósságának 25. hetét, úgy döntött, belép az online randizás világába. Ekkor bukkant rá Maxre a Tinderen. Az egyezés után gyorsan úgy döntöttek, személyesen is találkozni fognak.

“Nem akartam senkit megvezetni, nyílt és őszinte voltam.” – mondta Alyssa annak kapcsán, hogy várandósan kezdett randizni. “Azt akartam, hogy tudják, rögtön a dolgok közepébe csöppennek.” Max így emlékszik vissza: “Normál esetben nem húztam volna jobbra egy terhes nőt, de valami megfogott benne.”

Az első randi egy kicsit idegtépő volt, ahogyan az az online ismerkedések után lenni szokott. De a dolgok meglepően jól alakultak, és máris azon kapták magukat, hogy a második, majd a harmadik randit tervezik pillanatok alatt.

A harmadik randi után Maxnek el kellett hagynia a várost egy üzleti út miatt, de ekkor már olyan közel álltak egymáshoz, hogy úgy döntöttek, Alyssa elmegy Maxért a repülőtérre, és utána következik a negyedik randijuk. Cuki tervnek tűnik, igaz? A dolgok azonban kissé másként alakultak.

Így lett a negyedik randiból egy hosszú vajúdás.

Amint Alyssa elindult a reptér felé, hogy felvegye Maxet, a sors váratlan fordulattal állt elő. Talán az izgalom is közrejátszott abban, hogy az orvosa megerősítette, a magzatvize elfolyt és beindult a szülés. Alyssa szinte sokkot kapott, és remegő kézzel írt üzenetet Maxnek a nagy hírről.

Max egy pillanatig sem hezitált, rögtön a kórház felé vette az irányt, ahol találkozott Alyssa édesanyjával, akit biztosított afelől, hogy azért van itt, hogy támogassa a lányát.

Az orvosok szerették volna, ha a baba még bent marad, tekintettel arra, hogy Alyssa csupán 34 hetes terhes volt. Gyógyszert adtak neki, és szigorú utasításokkal ellátva hazaküldték, hogy pihenjen és figyelje a tüneteket. A következő héten Alyssa otthon volt, Max pedig ott volt mellette. Minden orvosi vizsgálatra elkísérte. “Egész héten vele maradtam, nála voltam, és elvittem a kórházba, amikor kellett” – mondta.

De az élet bedobott egy másik csavart is. A 35. héten az orvosok újabb hírrel álltak elő: Alyssa fertőzést kapott, ezért azonnal meg kell indítani a szülést. Alyssa édesanyja és a legjobb barátnője, valamint Max mindhárman ott voltak a kórházban, hogy támogassák őt.

A feszültség a szülőszobában szinte tapintható volt, amint megindították a szülést. Egy órával később ijesztő fordulatot vettek az események. Az orvosok azt mondták, csökken a baba szívverése, és úgy néz ki, veszélyben van. Ekkor döntötték el, hogy sürgősségi császármetszést hajtanak végre, hogy Alyssa és a baba életét is sikerüljön megmenteniük.

Minden káosz és váratlan dolog ellenére Max Alyssa mellett maradt, bizonyítva megingathatatlan támogatását és szerelmét a legnehezebb időkben. “Egy kicsit ideges voltam, mert egyedül voltam és aggódtam is. Igen, akartam őt, hogy támogasson, de mi van, ha egy hét múlva szakítunk?” – mondta a nő.

Gondolkodás nélkül kész volt átvenni az apa szerepét.

A baba, Ollie végre megszületett, és érkezése után Max napokig Alyssa mellett maradt, míg a baba az inkubátorban feküdt a koraszülés miatt. Mivel folyamatosan ott volt a szülésnél, a kórházi személyzet is azt hitte, ő az apa, és megengedték neki, hogy ott legyen Alyssával a szülészeten. “Nem tiltakozott, mikor apának nevezték – emlékezett vissza Alyssa. – Nem volt ezzel baja.”

Max hajlandósága az iránt, hogy a kórházi személyzet előtt felvállalja az apa szerepét, megmutatta mély elköteleződését és törődését Alyssa és a kisbabája iránt. Mikor az anya és fia elhagyhatták a kórházat, Max egy egész hét szabadságot kivett, hogy segítsen gondoskodni a babáról, és megkönnyítse Alyssának a beleszokást az anyaságba.

Alyssa és Max már jegyesek, és született egy kislányuk is.

Előre ugorva a jelenbe, ez a szívmelengető szerelmi történet tovább folytatódik. Alyssa és Max, akik olyan sok mindent éltek át együtt, már a következő szintre emelték kapcsolatukat, immár jegyben járnak.

És ez még nem minden. Ez a love sztori még nem fogyott ki az örömökből, hiszen világra jött gyönyörű kislányuk is, aki az Autumn nevet kapta, és akire bátyja, Ollie valószínűleg ugyanúgy fog majd vigyázni, ahogyan Max vigyázott Alyssára.

A történet vihart kavart a közösségi oldalakon.

Történetüket Alyssa osztotta meg TikTokon, részletesen elmesélve kalandjaikat. Az egymás iránti feltétel nélküli szerelmük sokak érdeklődését felkeltette, rengeteg kérdés érkezett Alyssa posztjához. Annak ellenére, hogy egyesek kritizálták őket amiatt, hogy Max randizott a már terhes Alyssával, továbbra is boldogok, és együtt nevelik két gyermeküket.

“Mindketten tudtuk, hogy kedveljük egymást és erős érzéseink vannak egymás iránt. A szülés volt a kapcsolatunk csúcspontja, ez összekötött minket” – magyarázta Alyssa mosolyogva. “Visszatekintve tudom, hogy ez volt a lehető legjobb döntés. Nagyon boldog vagyok, hogy ott volt” – tette hozzá, tekintetében hálával a sorsnak a váratlan fordulatok miatt, melyek összehozták őket és megerősítették a szerelmüket.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét