Az anyát azért kritizálták, mert “helytelenül” táncolt a 7 éves lányával

0

Coco Austin, a rapper Ice-T felesége egy videó miatt kapott kritikákat, amiben lányával táncol. A videóban anya és lánya táncolnak, és láthatóan jól érzik magukat, de egyesek észrevették, hogy néhány mozdulat helytelen egy ilyen kislánytól.

A 44 éves anya Instagramon osztotta meg a videót.

Coco elárulta, hogy gyakran táncolnak együtt lányával, Chanellel, és a következőt írta a videóhoz: “Chanel mindig azt kéri, hogy ilyen furán táncoljak, én meg belemegyek. Ezt a telefonjáról loptam, hogy megmutassam nektek.” A videóban a Black Eyed Peas Boom Boom Pow című számára táncolnak, mégpedig hasonló ruhában.

Aggódó anyukák gyorsan hangot adtak a véleményüknek.

A tánc egyik részénél Coco felemeli a lábát a 7 éves Chanel felé, aki kétszer is rácsap anyukája fenekére. Miközben a videó vegyes véleményeket kapott a rajongóktól, egyesek szerint ez a mozdulat helytelen egy kisgyermek számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Coco (@coco) által megosztott bejegyzés

Lánya twerkeléséről is osztott meg videót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Coco (@coco) által megosztott bejegyzés


Coco olyan videót is posztolt, melyben lánya twerkel, és közben nagyon jól érzi magát. Anyukája és barátai társaságában a magabiztos Chanel twerkel, miközben a nők tapsolnak és éljeneznek neki.

“A felnőtt családtagok TikTok-videót készítettek, és Chanel máris középre szaladt, hogy megnevettessen minket. Imád viccelődni” – osztotta meg Coco, miközben egy másik videóban lányát “Bestie”-nek, azaz a legjobb barátnőjének nevezte. Kritikákat is bőven kaptak.

“Miért kell ezt? Ez nagyon nem jó így” – írták az egyik kommentben. “Megtanítani a kislányodat twerkelni nagyon szomorú” – írta másvalaki.

Coco szokatlan nevelési stílusával már korábban is címlapokra került.

Tavaly az anyuka azzal hívta fel magára a média figyelmét, hogy a mosogatóban fürdette lányát. A videóban megmutatja, hogy Chanel milyen kényelmesen ül a mosogatóban, belemerülve a tabletjébe, mielőtt útnak indul anyukájával.

A kritikákra válaszolva Coco határozottan kijelentette: “Emberek, mostanra már világos kellene hogy legyen, hogy nem egy szokványos anyuka vagyok. Azt csinálom, ami beválik és ami könnyebb számomra.”

Coco korábban azt is elárulta, hogy lányát több mint 5 éves koráig szoptatta, és imádja azt a kötődést, ami közben kialakult közöttük.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét