Az anyát azért kritizálták, mert csónakázás közben szoptatta a gyermekét Disney Worldben

0

Meredith Barnyak a floridai Disney Worldben járt, és észrevette, hogy egy fotón különleges pillanatot sikerült megörökíteni róla. Mikor ezt a fotót megosztották a közösségi médiában, a reakciók nem voltak éppen felemelőek.

Meredith a férjével, édesanyjával, mostohaapjával és gyermekeivel, a 3 éves Grahammel és az 1 éves Poppyval tett családi kirándulást Orlandoba, a Disney varázslatos világába. Poppy az ott töltök órák során egyre nyugtalanabbá vált, ez pedig arra késztette Barnyakot, hogy ellássa őt. A fotó éppen ekkor készült róluk.

Barnyak, aki azt vallja, hogy szükség esetén bárhol lehet szoptatni egy babát, úgy látta, hogy a félhomályban való csónakázás éppen megfelelő ahhoz, hogy ezt kényelmesen megtehesse.

A fotó, amit először csak a család látott, felkeltette Barnyak unokatestvérének, Jo Goddardnak a figyelmét. Miután engedélyt kapott rá, Goddard posztolta a fotót Instagramon, példamutató anyukaként bemutatva Barnyakot Disney Worldben.

Ám a dicséretek mellett voltak olyan kommentelők, akik aggodalmukat fejezték ki a látottak miatt. A kritikák kiterjedtek a csónakázás veszélyeire, de arra is, hogy vajon a Disney erre adott-e engedélyt. Ám a gyermekeit maximálisan biztonságban érző Barnyak nem törődött ezekkel a véleményekkel.

  • Nem akarok maradi lenni, de nem veszélyes ez? Vagy csak túlbecsülöm a csónakázás sebességét? Úgy tűnik, a többi felnőtt erősen kapaszkodik! © laurasaurus923 / Instagram
  • Túl azon, hogy fel akarod hívni magadra a figyelmet, és őszintén szólva bunkón viselkedsz, a többi embernek olyan fotó fog megmaradni erről az élményről, amin neked kint van a melled? © posie_a_ / Instagram
  • Zavarban vagyok, mert egy vidámparkban dolgoztam régebben, és egy ilyen menetre még egy táskát vagy hátizsákot sem szabadott magaddal vinni, nemhogy egy babát! © holaitsjuli / Instagram

Barnyak a kommentekre reagálva tisztázta, hogy bár a csónakázás gyorsnak tűnik a fotón, valójában lassú volt, és még biztonsági öv sem volt. Hangsúlyozta az egésznek a nyugodtságát, kivéve egy pillanatot, mikor váratlanul sötétségbe csöppentek.

Barnyak bevallotta, hogy volt némi aggodalma, de végül biztonságosabbnak érezte a szoptatást ebben az ellenőrzött környezetben, mintha egy mozgó gyerekkel, egy gyorsabb menetben lett volna.

Barnyak még elmesélte, hogy amellett, hogy az utazás elég kimerítő volt, az egész család fantasztikusan érezte magát. Mikor arról kérdezték, hogy újra szoptatna-e Disney Worldben, viccesen azt felelte: “Jó móka volt, de azt hiszem, a legkimerítőbb vakáció, amin valaha voltam. Talán majd visszamegyünk, mikor Poppy 3-4 éves lesz.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét