Az anya megosztotta az internetet azzal, hogy önbarnító krémmel kente le 4 hónapos babáját, mert túl sápadt volt

0

Senki sem maradt közömbös a fiatal anya iránt, aki felfedte meglepő szokását a 4 hónapos babájával kapcsolatban, hogy rózsás és napcsókolta bőrszínt kölcsönözzön neki. Ennek hallatán sokan felhorkantak, mások pedig egyetértettek vele, és azt mondták, ők is ugyanezt tennék, ha lenne kisbabájuk.

Sokakat sokkolt a dolog.

A 21 éves Kylen Suttner videót készített, amiben elárulta, hogy önbarnító krémet használ 4 hónapos kisfián. A boldog baba is látható a videóban olíva színű bőrrel, ami a krémnek köszönhető.

Az anya meglepő tette megosztotta az embereket és online vitát indított. Sokak szerint csak viccnek szánta a videót, hogy ezzel reagáljon azokra a kommentekre, melyekben gyakran megjegyzik, hogy a babája “narancssárga”, mások szerint azonban a dolog komoly, ők erősen kritizálták a tettét.

Az egyik kommentelő megjegyezte: “Tehát a baba úgy fog felnőni, hogy azt gondolja, a természetes kinézete nem elég jó, főleg nem annak az egy embernek, akinek feltétel nélkül kellene elfogadnia őt.”

Mások amiatt aggódtak, hogy a baba érzékeny bőrében kárt tehet a mesterséges anyagokat tartalmazó önbarnító.

Sokan viszont támogatták az anyukát.

Sok követője kifejezetten dicsérte Suttnert a döntéséért. Az egyik anyuka bevallotta: “Én is használok önbarnítót, és a kisbabám is, ezt néhány ember egyszerűen nem érti.”
Egy másik ezt írta: “Imádom, bárcsak nekem is ilyen színű lenne a bőröm.” Érkezett ilyen komment is: “Továbbra is használd az önbarnítót, ez egy életstílus!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét