Az anya megosztotta az internetet azzal, hogy 11 éves lánya műszempillát kapott, mert vörös haja van

0

Ennél az anyánál nincsenek határok, ha lánya kényeztetéséről van szó. 11 éves lányának vörös haja van, így a szempillái szinte láthatatlanok. Az anya ezért úgy döntött, elviszi műszempillát csináltatni. Döntésével azonban nem mindenki értett egyet.

Természetes szempillái láthatatlanok.

Roxy Jacenko, a 42 éves, ismert üzletasszony Instagramon osztotta meg, amint lányának felhelyezik a műszempillákat.

Roxy kifejtette, hogy Pixie vörös haja miatt a természetes szempillái szinte láthatatlanok, az eljárással pedig láthatóvá teszik őket. Azt írta: “A vörös haj hátránya, hogy úgy nézel ki, mintha nem lenne szempillád? Mostanáig.”

Online vita indult róla.

Az anyuka döntése megosztotta a véleményeket, sokan egyből kritizálni kezdték. Valaki ezt írta: “Ő még túl fiatal ehhez. Mi a következő, a botox és a szájfeltöltés?” Másvalaki pedig azt kérdezte, vajon az anya ezt a platformot használja arra, hogy “megtanítsa a fiatal lányoknak, hogy ragaszkodjanak a szépségszabványokhoz?”

Sok rajongója azonban dicsérte Roxyt, hogy törődik a lányával, és joga van bármihez, amivel boldoggá teheti.

Egyes követők szerint a fiatal influenszer fantasztikusan néz ki, valaki pedig azt is megosztotta, hogy ő is akkor csináltatta meg a szempilláit, mikor annyi idős volt, mint Pixie.

Anya és lánya sikeres párost alkotnak.

Édesanyjához hasonlóan a 11 éves Pixie is híres. Egy vagyont keresett azzal, hogy édesanyja saját márkájú játékainak és kiegészítőinek az arca. A kislány állítólag már félig visszavonult a játék üzletből, így jut elég ideje az iskolára is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét