Az anya, akinek 800 tetoválása van, kétségbeesetten szeretne munkát találni, de senki sem hajlandó alkalmazni

0

A tetoválások mindig is vita tárgyát képezték, főleg a különböző generációk között. Idővel azonban az emberek egyre nyitottabbá váltak a testművészet iránt. Melissa Sloan a testművészet másik oldalát is megtapasztalta, egyszer még egy bankrablóval is összetévesztették.

Lássuk, hogyan birkózik meg ez az anyuka a társadalom véleményével, és mit mond a sztereotípiákról.

Tetoválásai miatt rengeteg bírálatot kapott.

A 46 éves Melissa Sloan, aki Walesből származik, korábban WC-ket takarított, de azt mondja, mostanában nem talál hasonló munkát a testét és arcát fedő tetoválások miatt. Nehezen talál állást, mert az emberek elítélik a kinézete miatt.

“Nem találok munkát – mondta Sloan egy interjúban. – Megpályáztam egy WC takarítói munkát ott, ahol élek, de a tetoválásaim miatt nem alkalmaztak.”

A kétgyermekes anya teljesen értetlenül áll a kritikák előtt.

Melissa őszintén nem érti, az embereket miért foglalkoztatják a tetoválásai. “Azt mondták, soha életemben nem fogok munkát találni, de egyszer volt állásom, bár nem tartott sokáig – mondta. – Ha valaki holnap munkát ajánlana nekem, mennék és dolgoznék. Elfogadnám az ajánlatot.”

Melissa 20 éves korában kezdett tetováltatni, és hamarosan ez lett a szenvedélye. Különös rajongása van az arctetoválások iránt, az arcán egyetlen szabad terület sincs. A régi tetoválásait 3-szor tetováltatta át, most több rétegű kollázst visel az arcán.

A nehézségek ellenére nem hagy fel szenvedélyével.

Annak ellenére, hogy nehezen talál munkát, Melissa azt mondja, még most is legalább 3 új tetoválást csináltat minden héten, függőnek tartja magát.

“Ha elérem a 70-et, akkor is tetováltatni fogok – mondta. – A bőröm minden darabja le lesz fedve, akkor is, ha kék leszek, az arcom pedig már kékül is. Úgy nézek ki, mint egy törp.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét