Az, ahogyan a párod kifejezi az érzelmeit, megmutatja, mit értékel benned

0

Azt mondani, hogy “szeretlek”, talán a legkönnyebb módja kifejezni, hogy törődünk a másikkal. De nem az egyetlen módja. Az érzelmek kifejezésének tekintetében mindannyian mások vagyunk. Vannak, akik a szavaikkal, míg mások a tetteikkel vagy a gesztusaikkal teszik ezt. Ahogy a párod kifejezi feléd az érzelmeit, az talán különbözik attól, ahogyan te teszed. Ez feszültséget okozhat a kapcsolatban, és úgy érezheted, a párod kevésbé törődik veled.

Összegyűjtöttük, hogy az érzelemkifejezés különböző módjai pontosan mit is jelentenek.

1. Úgy hallgat meg téged, mintha ő lenne a titkos naplód

Ha a párod mindig kész arra, hogy meghallgasson és megvigasztaljon, nemcsak nagyon jó hallgatóság, de nagyra értékeli a bizalmat kettőtök kapcsolatában. Azzal, hogy engedi, hogy megnyílj, a kettőtök közti kötődést erősebbé és őszintébbé akarja tenni.

2. Annyira szereti az összebújásokat, mint te

Mikor szerelmes vagy, a kapcsolatban az egyik legjobb dolog az egymáshoz való bújás, ölelkezés. Ha a párod éppen annyira szereti ezt, mint te, az arra utal, hogy ő is szeret minőségi időt együtt tölteni veled, és értékeli a kapcsolatotokban lévő intimitást. A homlokra adott puszik, az átölelés szintén annak a jele, hogy fontos vagy neki, és ezt szavak nélkül akarja a tudomásodra hozni.

3. Biztat, hogy elérd a céljaidat

Kapcsolatban lenni nem azt jelenti, hogy minden pillanatot a pároddal töltesz vagy 24 órában üzeneteket küldözgetsz neki. Két önálló ember vagytok, saját álmokkal és célokkal. Ha a párod ösztönöz, hogy szentelj több időt a céljaid megvalósítására, és nem arra panaszkodik, hogy elhanyagolod őt, akkor tiszteletben tartja a személyes teredet. Megérteni azt, hogy a párodnak is van saját élete és vannak saját álmai, az érett, felnőtt szerelem és szeretet jele.

4. Segít a házimunkában

Ha nem bánja, hogy néha ő csinálja meg a mosást, és rendszeresen kiveszi a részét a többi házimunkából is, akkor egyenlő félnek tekint titeket. Igazából nagyon nehéz olyan párt találni, aki a kapcsolaton belül az egyenlőség híve, ezért ha te rábukkantál, ne ereszd!

5. Szívesen beszél rólad a szeretteinek

A legegyértelműbb jele annak, hogy a párod nemcsak bolondít téged, ha gyakran beszél rólad a barátainak és a családjának. Ha nem fél másoknak mesélni a kapcsolatotokról, akkor értékeli az elkötelezettséget, és jó okból van veled. Veled látja a jövőjét.

6. Nem bírja rólad levenni a kezét, ha elmentek valahova

Ha időnként nyilvánosan is rád tapad, az még rendben van, de ha minden egyes alkalommal, mikor kimozdultok, ölelget és csókolgat, az riasztó jel. Ha ilyen feltűnően akarja megmutatni a külvilágnak kettőtök kapcsolatát, akkor bizonytalan, és ha nyilvánosan sem tudja rólad levenni a kezeit, akkor valószínűleg csak a buja vágy köti hozzád.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét