Az 58 éves Courteney Cox évtizedekkel fiatalabbnak néz ki az átváltozása után

0

Courteney Cox a bizonyíték rá, hogy sosem késő követni a legújabb trendeket. A színésznő egy imádni való videót posztolt Instagramra, melyen a Z generáció stílusában hajtott végre magán némi változtatást. Természetesen ezt a rajongói sem hagyták szó nélkül.

Courteney megmutatta a kreatív oldalát.

A videón az látható, ahogy Courteney pörgeti az Instagramot, és Z generációs lányokat nézeget, hogy inspirációt merítsen belőlük. “Annyira cuki. Ezt én is meg akarom csinálni.” Majd feláll, hogy átváltoztassa magát.

Haját buborékos copfba köti, csillogó szemfestéket tesz fel, macskaszemet készít magának, és a ruháját is lecseréli. Bő szabású csípőnadrágot és a hasát szabadon hagyó topot vesz fel, fölé pedig egy túlméretes melegítőfelsőt.

A divatos átváltozás után ujjaival béke jelet mutatva készít magáról szelfiket.

A videóhoz ezt írta: “Bejön, amit csináltam?” Posztja nem csak a rajongók, de más sztárok részéről is nagy figyelmet kapott.

Lindsay Lohan egy csomó vidám emojival reagált rá, egy másik barátja pedig ezt írta: “Azt a hasat nézzétek!”

A vicces videóval Courteney bebizonyította, hogy belül még mindig fiatal, és sosem lesz túl öreg ahhoz, hogy tartsa a lépést a trendekkel.

Biztosak vagyunk abban is, hogy a színésznő nagyon jól kijön a 2004-ben született lányával, aki már a Z generáció tagja, ahova az 1997-2013 között születettek tartoznak.

Lélekben örök fiatal.

Nemrég Cox nyíltan beszélt az öregedésről, és elmondta, el sem hiszi, hogy hamarosan 60 éves lesz. Elmondta, hogy az idő megtanította arra, hogy jóval kiegyensúlyozottabb legyen.

Miközben a korral együtt érettebb is lett, Cox még mindig őrzi fiatalos lelkületét és pezsgő személyiségét. Elmondta, hogy sokkal fiatalabbnak érzi magát a valós koránál.

“Fiatalnak érzem magam. Van egy csomó 30-as barátom, és nem is gondolok a koromra. Számomra mi egykorúak vagyunk egészen addig, míg bele nem gondolok.”

Mivel ennyire jól érzi magát a bőrében, Cox csupa pozitivitást sugároz, amitől csak még inkább szeretni lehet.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét