Az 57 éves Salma Hayek rengeteg smink nélküli szelfit oszt meg magáról, és az emberek elárasztják megjegyzésekkel

0

Soha nem edz, mégis fantasztikusan néz ki a bikinis fotóin. Nem mossa meg az arcát reggelente, és nem használ hámlasztókat, mégis nehéz elhinni, hogy a híres színésznő betöltötte az 57. életévét.

Gyakran posztol smink nélküli fotókat.

Miközben sok sztár használ filtereket a fotóin, hogy hibátlanul nézzen ki, Salma Hayek Instagram-oldalán számtalan smink nélküli szelfit láthatunk. Soha nem használt botoxot, fiatalos külsejét a jó genetikai adottságoknak és az aprólékos bőrápolási rutinnak tulajdonítja. “A nagymamám tanított meg rá már kiskoromban, hogy hogyan ápoljam a bőrömet. Nem használok botoxot, hámlasztót és töltőanyagokat sem” – osztotta meg.

Követői dicsérik az őszinteségét.

Hayek követői dicséretekkel halmozzák el őt, amiért természetes fotókat készít magáról. Nem festi az őszülő haját, és megosztotta, milyen trükkel rejti el az ősz hajszálait. Viccesen ezt írta: “Itt egy tipp, hogy tüntesd el az ősz hajszálaidat festés nélkül… Ne tedd a hajadba a napszemüvegedet!” A komment szekció tele lett dicséretekkel: “Fantasztikus! Mutasd meg azokat a csíkokat!” – írta az egyik követő. “Azok az ezüstösen csillogó hajszálak, amiket utálsz, isteni bölcsességed bizonyítékai” – tette hozzá másvalaki.

Nem mossa túl sokszor az arcát.

A színésznő szerint a bőrnek szüksége van a természetes olajokra, hogy hosszú időn át ragyogó és ráncmentes legyen. “A nagymamám tanított meg arra, hogy sose mossam meg az arcom reggelente. A bőr éjjelente termeli azokat az olajokat, melyekre szüksége van a fiatalos kinézethez. Regenerálódik. Este megmoshatod az arcodat, de a bőr kemény munkáját ne tüntesd el a reggeli arcmosással” – mondta.

Nagyon vigyáz, nehogy túlhámlassza a bőrét.

A színésznő szerint a túl gyakori hámlasztás hosszú távon többet árt, mint használ. “Ha túl sokat hámlasztasz, rövid távon jobban nézel ki, de hosszú távon szerintem nem. Los Angelesben sok nőt látok, akik agyonhámlasztják a bőrüket, és fénylenek tőle” – osztotta meg.

Salma Hayek a testéről is nagyon nyíltan beszél. Rendszeresen posztol magáról bikinis fotókat a közösségi médiában. Bevallja, hogy nem edz túl sokszor, mivel több mint 16 órát dolgozik naponta, de a személyi edzője megtanította neki, hogyan tartsa magát formában edzőterem nélkül is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét