Az 56 éves Pamela Anderson smink nélkül ragyogott a Párizsi Divathéten

0

A Baywatch egykori sztárja, akinek ismertetőjele a mindig káprázatos külseje, az elmúlt időszakban egyre inkább a természetes megjelenést választja. Smink nélkül is lenyűgözte a Párizsi Divathét közönségét.

Pamela Anderson merész döntést hozott, mikor megjelent a Párizsi Divathéten.

Anderson először az Isabel Marant divatbemutatón jelent meg smink nélkül, természetes kinézete pedig még a sárga ruhájánál is jobban ragyogott. Hosszú, szőke haja gyönyörűen keretezte üde arcát, ahogy üdvözölte a bámészkodókat.

A színésznő az összes eseményre smink nélkül ment.

Míg Párizsban tartózkodott, Pamela Anderson az összes eseményen smink nélkül, üde arccal jelent meg, és mosolygott a kamerákba. A The Row divatbemutatóján egy minimalista stílusú szmokingot viselt, Vivienne Westwood divatbemutatóján kalap és kabát, Victoria Beckham rendezvényén pedig egy elbűvölő, virágos ruha volt rajta.

Anderson elfogadja a korral együtt bekövetkező változásokat.

Anderson megosztott néhány fotót és inspiráló üzenetet Instagramon a követőivel. “Egy kaland Párizsban friss szemekkel… A szépség az önelfogadásban, a tökéletlenségben, a szeretetben rejlik” – írta a ‘90-es évek bombázója a posztban.

A rajongók nem késlekedtek a kommentekkel, dicsérték és bókokkal halmozták el a színésznőt: “Imádom, ahogyan elfogadod a korodat. Ez nagy erőt ad minden nőnek!” – írta valaki. “Szó szerint az egyik leggyönyörűbb nő vagy az egész világon” – írta másvalaki. “Én 52 éves vagyok, és te segítettél, hogy szépnek lássam magam! Kevesebb smink! Megérdemeljük! Köszönöm, Pam” – szólt egy másik komment.

Pamela Anderson mára valódi inspirációvá vált azok számára, akik méltósággal szeretnének öregedni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét