Az 56 éves Nicole Kidmant kritizálták, mert mikro miniszoknyát viselt, de ütős választ adott

0

Nicole Kidman bizonyítja, hogy egy 50-es éveiben járó nő is viselhet azt, amit csak akar. Az 56 éves színésznő a Vanity Fair címlapja miatt kényszerült megvédeni magát az öltözéke miatt. Kidman erőteljes üzenete iránt senki sem maradhat közömbös.

Fantasztikusan nézett ki.

A sztár szilárdan kiáll döntése mellett, hogy a Miu Miu mikro miniszoknyáját viselte a Vanity Fair hollywoodi különkiadásának címlapján 2022-ben.

Kidman elmondta, ő volt az, aki ragaszkodott ehhez a szoknyához: “Vicces volt. Az én választásom. Vállalom a felelősséget. Kizárólag én választottam.”

Nem figyel a trollokra.

A rövid szoknya sok kritikát kapott online, mivel sokan túlzottan rövidnek találták. A színésznő azonban elmondta, hogy nem tulajdonít túl nagy jelentőséget ezeknek a kritikáknak, és leginkább nem is foglalkozik velük. Hozzátette: “Ne mondd, mert nem akarom tudni. Megakadályoz abban, hogy azt tegyem, amit akarok.”

A Moulin Rouge sztárja elmondta, hogy úgy döntött, “szabad marad” a választásai kapcsán, hiszen ha túl nagy jelentőséget tulajdonít mások véleményének, akkor bezárkózhat és nem mehet sehova.

Ő egy szabad lélek.

Ugyanezt a merész ruhát olyan fiatalabb sztárok is viselték, mint Zendaya, Hailey Bieber és Emma Corrin.

56 évesen Kidman elismeri, hogy bizonyos ruhái nem megszokottak az ő korosztályában. “A legvéletlenebb, legőrültebb választásaim vannak. Tinédzser választásoknak hívom őket, mert egyáltalán nem gondolok a következményeikre.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét