Az 55 éves nő szerint a többi nő a szépsége miatt utálja őt

0

Miközben a legtöbben egy kicsivel több magabiztosságra vágynak, hogy új barátokat szerezzenek és megőrizzék párkapcsolatukat, addig ez a nő feltehetően egy kicsivel kevesebb önbizalmat szeretne. Az 55 éves Fran Sawyer szerint a szépsége átok, a külseje pedig annyira megfélemlíti az embereket, hogy akadályokat gördít elé a boldogság felé vezető úton. A nő meg van győződve arról, hogy az emberek – különösen a nők – szépsége és hatalmas önbizalma miatt kerülik el őt.

A szépség igazi átok Fran számára.

Fran Sawyer egy 55 éves, Basingstoke-ban élő anya, akinek az élete akár szokványos is lehetne, ha a külseje – ahogyan ő mondja – nem lenne minden rossz forrása. A nő úgy véli, a szépsége miatt nem képes barátokat szerezni, ezért tekint rá átokként.

A nőkkel való barátkozás a legnehezebb dolog Fran számára, esküvőre például még soha nem hívták meg. Sokan már akkor összevonják a szemöldöküket, mikor látják, hogy iskolába viszi a gyerekét, és Fran szerint minden lenyűgöző kinézetének köszönhető. Az önbizalma óriási, ez pedig a nőkkel való kapcsolatában nem feltétlenül jelent előnyt. “A nők elítélnek, mindenki elítél” – mondta. Fran azt állítja, rengeteg bírálatot kap a nőktől a kinézete miatt. Szerinte egy ilyen szépség élete nagyon nehéz, mert szeretné, ha kedvelnék, de nem fogják.

Fran hisz abban, hogy azok, akik az ő külsejével vannak elfoglalva, azok saját magukkal elégedetlenek. Ettől függetlenül próbálkozik azzal, hogy barátnőket szerezzen, de mindig kudarcot vall. Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor a fia tanára azt mondta neki, menjen távolabb az iskola kapujától. Szerinte mindez csak azért van, mert jelenléte “idegesíti a nőket”.

Szerelmet sem tud találni.

Fran Sawyer társasági ember, de nem csak a nőkkel vannak gondjai. A balszerencse szó szerint üldözi őt, még a szerelmi életében is. Szerelemre és egy tisztességes férfira vágyik, de nem sikerül megtalálnia. Főként a fiatalabb férfiak vonzódnak hozzá, úgy látszik, nekik tetszik jobban a kortalan külseje.

A barna szépség, aki korábban modell volt, a közösségi médiát és a randiappokat hibáztatja azért, hogy képtelen megtalálni az igazit. “Több randiappra is regisztráltam, de csak 18 és 21 évesek írtak rám” – mondta. Szerinte a közösségi média megölte az igazi romantikát, de mégsem veszti el a reményt, hiszi, hogy a szerelem mindent legyőz.

Fran olyat tett, amire senki nem számított tőle.

A kétgyermekes anya nemrég sokakat meglepett nagylelkű gesztusával. Szépségét ezúttal valóban jó célra használta. Most már azt állítja magáról, szép és okos is egyszerre, hiszen 100.000 fontot sikerült összegyűjtenie jótékony célra azzal, hogy eladta a magáról készült szelfiket a csodálóinak.

És ez még nem minden, hiszen Fran szabadalmaztatott egy orvosi tapaszt sztómás betegeknek, melyet Angliában és Ausztráliában már meg is lehet vásárolni. A tapasszal a nemzeti egészségbiztosítási rendszer is sokat takaríthat meg, mivel feleannyiszor sem kell cserélni. Frant a saját fia betegsége inspirálta erre, azóta pedig rengeteg dicséretet kapott orvosoktól, annak ellenére, hogy ő maga nem rendelkezik egészségügyi végzettséggel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét