Az 53 éves Gwen Stefani mintha folyamatosan fiatalodna – rajongóival megosztotta fiatalságának egyszerű titkait

0

Nem túlzás azt állítani, hogy Gwen Stefani generációk szépségikonja. Nem csak Grammy-díjas énekesnő és reality sztár, de egy ragyogó nő is, aki az egész világon lenyűgözi rajongóit tehetségével és kortalannak tűnő szépségével. Nemrég ünnepelte az 53. születésnapját, ebből az alkalomból pedig megszámlálhatatlan bókot kapott kinézetével kapcsolatban.

A következő cikkből megtudhatod, Gwen Stefani hogyan tud ilyen jól kinézni 50 felett.

Mindig is megvolt benne a szikra és az energia.

Gwen 1969. október 3-án született. Sok mindenben kipróbálta magát, az éneklésben, a dalszövegírásban, színésznőként és divattervezőként is. Hírnevet az 1990-es években szerzett magának, amikor alapítója és énekesnője lett a No Doubt nevű zenekarnak. Szólókarrierje a kezdettől szárnyalt, világszerte több mint 30 millió albumot adott el. Most a The Voice című műsor egyik mentoraként látható a képernyőn.

A népszerű színész és showman, James Corden egyszer megjegyezte, hogy Gwen szinte visszafelé öregszik, és elmondta azt is, hogy a felesége nagyon féltékeny rá, tudni akarja az énekesnő fiatalságának titkát. Mindenki arra számított, hogy Gwen majd mindenféle praktikákkal áll elő, de az első, amit megemlített, az a szerelem volt.

Gwen a 46 éves Blake Sheltonhoz fűződő kapcsolatáról mesélt. A The Voice zsűritagjaiként ismerték meg egymást, azóta pedig elválaszthatatlanok. Gwen szerint pedig a köztük lévő kémiának van fiatalító ereje.

“Az történt, hogy az életem a feje tetejére állt. Aztán valahogy szerelmes lettem. Aztán írtam erről az egészről egy teljes albumot. Szerintem ez felért egy arcplasztikával!”

Az egyik titka: spirituálisan fittnek maradni.

Mikor a fitnesz filozófiájáról kérdezték, Gwen a spirituális fitneszről kezdett beszélni: “Sokat tanultam erről. Sok fitnesz és fizikai gyakorlatot csináltam, melyek szintén fontosak, de a spirituális edzés az, ami nekem tényleg segít. Ezt egész nap csinálom, mindennap, és aztán, ha van időm, akkor edzek.”

Erről a szokásáról még korábban, Gavin Rossdale-től való válása után beszélt. “A külső megjelenésemen nem igazán dolgoztam. Inkább spirituálisan edzek, próbálok kapcsolódni és hálás lenni, figyelmes lenni, jelen lenni és megélni a pillanatot. Most ezt gyakorlom, így ha változást látsz, az fantasztikus, mert keményen dolgoztam rajta.”

Van néhány szépségápolási szokása, aminek szintén köszönheti ragyogó kinézetét.

Gwen elmondta azt is, ügyel arra, hogy a bőre lélegezni tudjon, ezért alaposan letörli magáról mindig a sminket esténként. Csakis lágyított vízzel mos hajat, ezzel kapcsolatban pedig azt is elárulta, Blake Shelton is telepített egy vízlágyító rendszert az oklahomai farmjára.

Gwen a napon való tartózkodást is nagyon komolyan veszi. Egy interjúban így beszélt erről: “Később majd tükörbe nézel, és azt mondod: ‘Ez meg mi?!’ Aztán rájössz, hogy ezt mind a napozás okozta. Akkor majd csodálkozol, hogy miért tetted ezt magaddal. Kaliforniában nőttem fel, és gyerekkoromban nem, de a 20-as éveimtől kezdve már vigyáztam erre.”

Különleges rúzsozási trükkje van.

Gwennek különleges kapcsolata van a vörös rúzzsal. Szeret kísérletezni, hogy még jobban nézzen ki.

Egy interjúban arról beszélt, hogy nem létezik egyetlen tökéletes vörös rúzs. “Egész életemben mindenki azt kérdezte, hogy milyen árnyalatú rúzst használok. Nos, ez nem egyetlen árnyalat. Imádom keverni őket. Szeretek kísérletezni, most ezért a ‘Lava’ színért vagyok oda. Rózsaszínes piros, nem gyakran viseltem ilyet.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét