Ashley Graham lett 2023-ban a világ legszexibb nője, és más hírességek, akik felkerültek erre a listára

0

Nagy neveket maga mögé utasítva Ashley Graham, a híres amerikai modell és televíziós műsorvezető lett a világ legszexibb nője. A dolog pedig még nagyobb jelentőséget nyer azáltal, hogy ő az első plus size modell, aki felkerült a Maxim’s Hot 100 címlapjára.

Nézd meg, milyen híres szépségek végeztek a lista élén!

Ashley 13 évesen írta alá első modellszerződését.

A nebraskai születésű Graham kamasz korában kezdett modellkedni, azóta pedig a testpozitivitás úttörője lett, és megtalálta helyét a szépségiparban. Számtalan ismert divatmagazin címlapján szerepelt már, és elismert nemzetközi tervezőknek modellkedett.

Emellett a 35 éves Ashley 3 gyermek édesanyja, és rendszeresen megosztja a nagyvilággal jó és a rossz tapasztalatait is a szülőségről.

Szerinte a szexiség lényege nem a méret vagy a forma, hanem a magabiztosság.

Ashley a Maximnak adott interjúban nyíltan beszélt magánéletéről. Beszélt a példaképeiről, a kihívásokról és a céljairól is. “Remélem, ez több nőt inspirál, hogy megszeressék a domborulataikat és a szépségüket. Felnézek azokra a nőkre, akikben nincs félelem és akik autentikusak.”

Bevallotta, hogy rengeteg elutasítással és kritikával kellett szembenéznie karrierje során, mert nem fért bele a szépségideál fogalmába. “Azt mondták, túl kövér vagyok, túl öreg vagy túl ilyen és túl olyan vagyok. De megtanultam ezeket a negatív dolgokat pozitívakká változtatni. Megtanultam szeretni magam és örülni az egyediségemnek.”

A magazin címlapjára Ashley került, a következő sztárok pedig más kategóriákban végeztek az élen.

Margot Robbie – Hollywood Szívtiprói

Emily Ratajkowski – Divatlegendák

Doja Cat – Perzselő Énekesmadarak

Ariana Grande – Ikonok & Megasztárok

Kaia Gerber – Modellek

Ivona Dadic – Fittek & Gyönyörűek

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét