“Apának lenni a legfontosabb számomra” – Dwayne Johnson elmesélte, mit jelent számára a szülőség

0

Dwayne Johnson nem csak híres színész és profi pankrátor, de odaadó családapa is. Érzelmes Instagram-posztjaiban és interjúiban is sokat beszél arról, hogy számára az apaság egészen különleges dolog, a legjobb szerep az életében.

Három lány apukája.

Dwayne Johnson a 4 éves Tiana Gia és a 7 éves Jasmine édesapja, akik jelenlegi feleségétől, az énekes és dalszövegíró Lauren Hashiantól születtek. Előző, Dany Garciával kötött házasságából is van egy gyermeke, a 21 éves Simone Alexandra.

Nem tudott mindig ennyi időt fordítani az apaságra.

Amikor még nem jutott el a sztárságnak erre a fokára, Johnson mindent a karrierjének rendelt alá. “Sok éven át nem voltam jelen az első lányom életében. Ez kritikus időszak volt az ő életében is” – mondta.

Mára alaposan megbánta, hogy fontos pillanatokról maradt le, amiket már sosem hozhat vissza. Elhatározta, hogy jóváteszi ezt: “Megfogadtam, hogy soha többé nem vállalok olyan munkát, ami elvonna a családomtól.”

Jobb apa akar lenni, mint amilyen az ő édesapja volt.

Johnson abban bízik, hogy sokkal jobb kapcsolatot tud kialakítani a gyermekeivel, mint amilyen az övé volt az apjával. Bár tudta, hogy édesapja szereti őt, kapcsolatuk bonyolult volt.

A lányai nevelésében azt tartja a legfontosabbnak, hogy velük legyen, részt vegyen a nevelésükben és figyeljen rájuk. Ezért elkíséri a lányait iskolába, és elviszi őket foci edzésre is. Szeretne igazán jó szülő lenni.

Szerető, gondoskodó, erős apának lenni a cél.

Johnson mindig is hihetetlen erejéről és zord külsejéről volt ismert, ezért sokakat meglephet, hogy mennyire lágy szívű. Férfiasságában ugyanolyan magabiztos, de más módokon is ki akarja ezt fejezni.

Gondolkodás nélkül részt vesz a játékban, ha manikűrözésről, öltözködésről van szó a kisebb lányaival. Bizonyítja, hogy az apai odaadás nem megy a férfiasság kárára.

Lányai megtanították arra, hogy gyengédebb és érzékenyebb legyen.

Kislányai nevelése kétségkívül nagy hatással volt rá, hiszen sokkal empatikusabb és érzékenyebb lett mások iránt. Azt tanácsolja a lányos apukáknak, hogy csak legyenek jelen a gyerekeik életében. Kihangsúlyozta, hogy jóval gyengédebb és érzékenyebb, mióta kislányai vannak.

Az apaság az életében a legfontosabb feladat.

Más apák számára is példaként szolgálhat, ahogyan mindennél előbbre helyezi az apaságot, és erre biztat másokat is. “Tudom, hogy sokan közületek megértenek, mikor azt mondom, hogy a mindennapi életben betöltött valamennyi férfiszerep közül a kedvencem, hogy apa vagyok. Az első számú prioritásaim a lányaim.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét