Anya és lánya együtt győzték le a rákot, és egyforma tetoválást varrattak magukra a győzelmük emlékére

0

A rákkal való küzdelem során megható történet bontakozott ki Veronica Quintanilla és lánya életében. Egyforma tetoválást varrattak a fejükre az erő és a szeretet szimbólumaként, miközben Veronica mellrákkal küzdött. A tetoválásnak különleges mögöttes jelentése is van.

A texasi anya és lánya egyforma tetoválást varrattak magukra.

Mikor Veronica Quintanillánál másodszor alakult ki a mellrák, lánya leborotválta a haját, hogy ezzel is támogassa édesanyját. Minden orvosi vizsgálatra együtt mentek el. Mikor Veronica végzett az utolsó kemoterápiás kezelésével, lánya, Victoria Vargas kitalálta, hogy legyen egyforma tetoválásuk a kopasz fejükön.

Rózsaszín masnit tetováltattak a fejbőrükre. Veronica nagyon bízik benne, hogy többé nem újul ki nála a rák, és nem veszti el megint a haját. Titokban akarja tartani a tetoválását, ha visszanő a haja.

Veronica Quintanilla elmesélte, hogy a tetoválásoknak különleges jelentése van az ő és lánya számára, és azt akarják, hogy soha többé ne legyenek láthatóak. Miután kétszer kopaszodott meg a rák miatt, reméli, hogy soha többé nem kell átélnie ezt.

Elmesélte, hogy a rák kívül és belül is örök nyomot hagyott benne. A tetoválást a szépség szimbólumaként választotta, egy olyan jelként, amit örökre el akar rejteni.

Victoria Vargas szerint a tetoválások olyanok, mint a rejtett kincsek – a különleges kapcsolat jelei ő és édesanyja között, és szimbólumai a kitartásnak.

A texasi El Pasoban élő, 3 gyermekes Quintanilla egy nagyobb, “mama-masnit” választott, míg lánya, Victoria Vargas kapta a kisebb, “bébi-masnit”. A masnik kettejük csatáját szimbolizálják a rák ellen, valamint a köztük lévő, mély anya-lánya köteléket. Quintanilla elmondta, hogy a tetoválások emlékeztetik lánya erejére és töretlen támogatására a rákkal vívott küzdelem során.

Vargas számára a tetoválások arra utalnak, hogy bármilyen nehéz helyzetbe is kerüljenek, a megfelelő hozzáállással túl tudnak jutni rajta. A tetoválásokra úgy tekint, mint pozitív dolgokra a sok orvosi vizsgálat és a számtalan kihívás közepette.

Veronica Quintanilla elmondta, hogy más nem láthatja a tetoválásukat, csak ő és a lánya tudnak róla. Ezek a tetoválások különleges jelentőséggel bírnak, hiszen a közösen átélt emlékeikre utalnak. Quintanilla csodálja lánya erejét, és büszke arra, hogy az elmúlt években ennyire mellette állt és támogatta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét