Antonio Banderas és barátnője bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer kort, távolságot vagy nemzetiséget

0

Antonio Banderas az egyik leghíresebb és legkarizmatikusabb spanyol színész. Bár az évek során sok emberrel találkozott, Nicole Kimpel lett az, akinek sikerült elrabolnia a szívét.

A 62 éves színész elmesélte, hogy szerelmes, és boldognak érzi magát párjával, akiről eddig nem sokat tudtunk. De csak eddig! A következő cikkből megismerheted őt és a szerelmük történetét.

Egymástól nagyon távol élték az életüket.

Antonio Dél-Spanyolországban, Malagában született, és nem az volt az álma kezdetektől, hogy színész legyen. Eredetileg focista akart lenni. Keményen edzett, és célul tűzte ki, hogy egy nap profi játékos válik belőle. De a sorsnak más tervei voltak vele. Egy sérülést követően fel kellett adnia az álmait. Lassan és fokozatosan, de egyre mélyebbre ásta magát a színjátszás világában.

20 évvel később és több mint 2000 kilométer távolságra tőle megszületett Nicole Németországban. Édesapja foglalkozása miatt sok különböző városban élt. Ennek köszönhetően sok nyelvet megtanult (franciául, angolul, hollandul, olaszul, arabul és spanyolul is beszél), valamint sok ország kultúrájába nyert bepillantást.

A sors elintézte, hogy az útjaik keresztezzék egymást.

A színész és a pénzügyi tanácsadó a cannes-i filmfesztivál egyik partyján találkoztak. Igen különös szituáció alakult ki, ahogyan erre Antonio emlékszik.

Akkor Banderas még nem tudhatta, hogy leendő párjának van egy ikertestvére is, Barbara, aki szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint Nicole. Először Barbara keltette fel a színész figyelmét, akivel rögtön szóba is elegyedett. “De aztán hirtelen feltűnt Nicole, és amint megláttam, a szívem kihagyott egy ütemet. Szinte teljesen egyformák voltak, de megláttam benne valami különlegeset, ami miatt már csakis ő érdekelt” – mondta Antonio. Akkoriban azonban még Melanie Griffith férje volt, így a kapcsolatuk csak barátkozással indulhatott.

Együtt képesek voltak kimozdulni a komfortzónájukból.

Amikor Melanie és Antonio válása hivatalosan lezárult, ő és Nicole újra felvették a kapcsolatot, és végre felvállalhatták kapcsolatukat. Egyszer, mikor együtt voltak, Banderas bejelentést tett, amivel a médiát és a rajongókat is meglepte. Elmondta, hogy határozatlan időre elhagyja Hollywoodot, és a filmezés helyett más dolgokra fog koncentrálni.

Ezután a párjával Londonba mentek divattervezést tanulni. Amikor befejezték a kurzust, elkezdtek dolgozni az első közös projektjükön, elindították az Antonio Banderas Design divatmárkát. A csapatban tökéletesen kiegészítették egymást, így tudták sikerre vinni saját márkájukat.

Antonio egészségi problémái csak megerősítették a kapcsolatukat.

2019-ben Antonionál komoly egészségügyi gondok léptek fel. Szívrohamot kapott, és elmondása szerint Nicole gyors reagálásának köszönhető, hogy életben maradt. “Mikor a tünetek elkezdtek jelentkezni, ő egyből tudta, mi történik. Tett egy szem aszpirint a nyelvem alá, és ezzel mentette meg az életemet. Kaptam egy második esélyt, és azóta bizonyos dolgok teljesen megváltoztak az életemben” – emlékezett vissza a színész.

A kapcsolatuk ettől még inkább megerősödött, szorosabb lett köztük a kötelék, és elhatározták, hogy ezentúl csakis a valóban fontos dolgokra fognak figyelni az életben. “Azok a dolgok, melyeknek nagy jelentőséget tulajdonítottam, megszűntek fontosnak lenni. Már csak a valódi dolgokra figyelek. A lányom, a családom, a barátaim az ilyen valóban fontos dolgok.”

Kaptak egy második esélyt arra, hogy együtt élvezzék az életet.

Bár az életüket Anglia, Spanyolország és az Egyesült Államok között ingázva élték sokáig, úgy döntöttek, Antonio szívrohama után Andalúziában telepednek le. A Málagából származó színész nyilvánosan is többször beszélt arról, mennyire fontos számára a szülőföld, ezért volt fontos számára, hogy szíve választottjával is megismertesse ezt a gyönyörű vidéket.

Nicole beszélt arról, hogy milyen érzés számára Spanyolországban élni: “Hiányzik a családom, mert nem töltök velük annyi időt, mint korábban, de már Antonio mellett van a helyem, és ez kárpótol minden másért. Nagyon boldog vagyok Málagában, a város tárt karokkal fogadott, és úgy érzem magam, mintha én is idevalósi lennék.”

Most ünnepelték a 8. évfordulójukat.

A média imádja a házassági bejelentéseket, és az interjúkban általában rá is kérdeznek, de Banderaséknál egyelőre nem fognak megszólalni az esküvői harangok, és nem is tűnik úgy, hogy ez hamarosan bekövetkezik.

A színész erről is beszélt: “Tulajdonképpen házas vagyok. Nicole-t a feleségemnek tekintem, én pedig a férje vagyok. Nagyon jól működik ez így.” Házasok vagy sem, nagyon jó őket ennyire boldognak látni, és bízunk benne, hogy ez még sokáig így is marad.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét