Angelina Jolie felvette a 15 éves lányát személyi asszisztensnek – a rajongók véleménye megoszlik

0

A hollywoodi szupersztár nemrég azzal került címlapokra, hogy felvette 15 éves lányát személyi asszisztensnek. A döntése a rajongók között heves vitákat szült, megkérdőjelezték, vajon hol húzódik egy sztárnál a magánélet és a munka közti határvonal.

Jolie-nak 3 lánya van.

Angelina Jolie-nak 6 gyermeke van Brad Pittel között házasságából. Van 3 gyönyörű lánya – Shiloh és Vivienne a vér szerinti gyermekei és Zahara, akit örökbe fogadott. Jolie azt mondja: “Van 6 nagyon egyedi emberi lényem otthon. Nagyon izgalmasnak találom a különböző szakaszokat, érzéseket és érdekességeket, amiken keresztülmennek. Miért ne találnám annak?”

Vivienne-t személyi asszisztensként alkalmazza.

Angelina Jolie most A kívülállók című regény alapján készült Broadway musicalben vesz részt producerként. A színésznő a 15 éves lányát fogadta fel a készülő produkcióhoz. “Nagyon alapos, és komolyan áll hozzá a színházhoz, keményen dolgozik azért, hogy a lehető legjobban megértse ennek az egésznek a menetét.”

Sokan dicsérik a döntését.

Sok rajongója egyetért vele. Egyikük azt írta: “Az anyukájával fog dolgozni, ez szuper jó lesz neki.” Másvalaki is dicsérte Angelinát: “Egy csodás anya.” Valaki már alig várja, hogy lássa a musicalt: “Hú, A kívülállók! Annyira izgatott vagyok! Az egyik kedvencem.”

Mások szerint ez szükségtelen volt.

Voltak, akik nepo baby-nek nevezték Vivienne-t. Az egyik felhasználó azt írta: “Micsoda nepotizmus. Így lehet munkát elvenni valaki elől, aki ténylegesen előmozdíthatta volna vele a karrierjét.” Valaki hozzátette: “Egy igazi asszisztensnek olyannak kell lennie, aki tudja, mit csinál, egy szakembernek, aki fizetést kap. Ha nem, az kizsákmányolás.” Néhányan azt is állították, hogy Angelina Jolie PR célokra használja gyermekeit.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét