“Ajánlom, hogy ez legyen az utolsó” – a 92 éves Rupert Murdoch jegyben jár

0

Rupert Murdoch magánélete nem kevésbé eseménydús, mint karrierje. 4 házasság után a médiamágnás újból jegyben jár, ahogy mondta, “ajánlja”, hogy ez legyen az utolsó alkalom az életében, hogy szerelmes lesz.

Murdochnak előző 3 feleségétől összesen 6 gyermeke van. 4. feleségét, a modell Jerry Hallt 2016-ban vette el, de 2022-ben elváltak.

Ugyanannak az évnek szeptemberében találkozott jelenlegi menyasszonyával, Ann Smith-szel a saját szőlőültetvényében megrendezett eseményen. Ahogy mondta: “2 héttel később felhívtam.” Ann 66 éves, azaz 26 évvel fiatalabb Rupertnél.

Annak ellenére, hogy 92 éves, éppen olyan izgalmat és feszültséget érzett, mint bármely fiatal, aki odáig van a kedveséért.

Amint feltette a kérdést Ann-nek, bevallotta: “Nagyon ideges voltam. Rettegtem a szerelemtől. De tudtam, hogy ez lesz nekem az utolsó. Ajánlom, hogy az legyen. Boldog vagyok.”

A vőlegény hozzátette: “Mindketten alig várjuk, hogy együtt tölthessük életünk második felét.”

Ann férje Chester Smith volt, a country énekes, rádiós és tévés producer. Az özvegy szerint az, hogy múlt szeptemberben találkozott Murdochkal, igazi ajándék számára.

Elmondta: “14 éve vagyok özvegy. Ahogyan Rupert, úgy a férjem is üzletember volt. Ezért értek Rupert nyelvén. Ugyanazokban a dolgokban hiszünk.”

Úgy tűnik, a pár valóban egymásra talált. Történetük pedig arra emlékeztet, hogy a kor sosem szabhat gátat annak, hogy rátaláljunk az igazira.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét