Ahogy Zac Efron egy interjúban kinézett, az sokkolta és nyugtalanítja a rajongóit

0

Zac Efron rajongóit sokkolta, mikor egy interjúban meglátták az új külsejét. A 36 éves sztár az új filmjét, a The Iron Claw-t promotálta, de a legnagyobb figyelmet a teltebb és nagyobb arcvonásai keltették.

Kinézete azonnal bejárta a közösségi médiát.

A filmben szereplő Jeremy Allen White és Harris Dickinson mellett Zac jól mutatott a fehér pólójában, és ez a megjelenése rögtön be is járta az internetet. Sokan azt kérdezték: “Mi történt az arcával?” Az internetet elárasztották a kérdések és az észrevételek, mint például: “Hatalmas az arca.”, “Mi történt az állával?”, “Az arca már nem is mozog.”

Mások hasonlóságot találtak Zac Efron és David Hasselhoff, valamint Rob Lowe külseje között. Valaki azt írta: “Úgy néz ki, mint a gonosz a Bosszúállók: Végjátékban.” Másvalaki megjegyezte: “Én Jokernek látom őt.”

Sok rajongó azonban a színész védelmére kelt, és leírta, hogy az állkapcsa egy autóbalesetben sérült meg, számtalan beavatkozáson esett át, hogy helyreállítsák, ezért néz ki most máshogyan.

Efron arca már a múltban is viták tárgyát képezte.

Nem ez az első eset, hogy a Megint 17 sztárjának arca körül vita bontakozik ki. 2021 áprilisában az emberek azt vették észre, hogy a színész arcának alsó fele mennyivel másként néz ki.

Efron végül 2022 októberében adott magyarázatot az átváltozásra, mikor a Men’s Health magazin címlapján szerepelt. A magazinnak elmondta, hogy eltörte az állkapcsát, mikor zokniban szaladt a ház körül. Megcsúszott és beverte az állát egy kőből készült szökőkút sarkába.

A felépülés során bizonyos arcizmok megpróbálták kompenzálni a sérülést. Egy terapeuta segített neki a gyógyulásban. Mikor azonban szünetet tartott a terápiában, észrevette, hogy az állkapocs izmai, az ún. rágóizmok sokkal nagyobbak lettek.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét