A várandós anyuka mindennap két munkahelyen dolgozott, de a főnöke váratlan gesztussal megváltoztatta az életét

0

A szükségben néha felcsillan a reménysugár. Ez történt egy kétgyermekes anyával is, mégpedig egy jó szándékú embernek köszönhetően. A történet hőse nem más, mint a nő nagylelkű főnöke, akit nagyon is érdekel az alkalmazottak jóléte, hiszen ők nagyban hozzájárulnak a vállalkozás sikeréhez.

Tami, az anyuka 2 helyen is dolgozott, hogy etetni tudja gyarapodó családját.

Tami Forbes 2015-ben a 8 éves ikreit próbálta eltartani, miközben várta harmadik gyermekét. Tami főnöke, Marcus Lemonis felfigyelt rá, mennyire küzd az anya, hogy be tudja fizetni számláit, ezért nagylelkű, példaértékű gesztust tett felé.

Tami egy cukrászdában dolgozott, ahol heti 300 dollárt keresett, ami alig volt elég arra, hogy fedezni tudja családja kiadásait. Hogy több pénzt keressen, éjszakánként pincérnőként dolgozott egy bárban. “Egyedülálló anyaként felépíteni az életet egy ilyen kisvárosban hihetetlenül nehéz. Gyakran válogattam a számlák között, hogy melyiket tudom befizetni” – mesélte Tami.

Ki akarta venni fizetés nélküli szülési szabadságát, mikor váratlan meglepetés érte.

Miközben Tami már készült a fizetés nélküli szülési szabadságra, még nem sejtette, mekkora meglepetés vár rá. Főnöke, Marcus Lemonis 6 havi fizetést adott neki ajándékba. A boldogságtól és a megkönnyebbüléstől Tami nem tudta visszatartani a könnyeit a váratlan gesztus láttán.

Ám a meglepetés itt még nem ért véget. Mikor visszatért a szülési szabadságról, Tami álla újból leesett, mikor nagylelkű főnöke átadta neki a gyeplőt az üzlet vezetésében, és ezzel jelentős fizetésemelést is kapott. Most már 1000 dollárt keres hetente, így Tami búcsút mondhatott a pincérkedésnek.

Ez a pillanat örökre megváltoztatta Tami életét.

Az anya, aki korábban nem hitt abban, hogy valaha is szerencséje lehet, most nem győz hálálkodni jótevő főnökének. Az anyagi stabilitásnak köszönhetően már képes eltartani családját, sőt, még félretenni is tud. Egy olyan álom kelt életre, amiről sosem hitte, hogy megvalósulhat.

“Ez a mindent jelenti nekem, hogy tudtam, hogy lesz fizetésem, mikor visszajövök. Egy olyan fizetés, amiből meg tudok élni és még félretenni is tudok. Ilyen sosem volt” – mondta Tami könnyes szemekkel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét