A szívszorító ok, amiért Matthew Perrynek szakítania kellett Julia Robertsszel huszonévesen

0

A képernyőn a Jóbarátok szeretett Chandler Bingjét alakította Matthew Perry, miközben élete összefonódott Julia Robertsével. 2 hónap randevúzás után Perry úgy döntött, szakít Robertsszel, erre pedig megvolt a jó oka.

Perry boldog volt, mikor Roberts úgy döntött, elvállal egy jelenetet a Jóbarátokban.

A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry őszintén beszélt a románcukról, ami 1995-ben bontakozott ki, mikor a Micsoda nő tehetséges színésznője vendégszereplőként játszott a népszerű sorozatban. A producerek biztatták Perryt, hogy próbálkozzon közelebb kerülni Robertshez, aki kijelentette, hogy csak akkor vesz részt a sorozatban, ha a szerepe Chandler történetével fonódik össze.

Felidézve ezeket a bájos pillanatokat Perry így beszélt: “Küldtem neki 3 tucat vörös rózsát és egy kártyát, amin ez állt: ‘Az egyetlen dolog, ami izgalmasabb annál, hogy szerepelsz a sorozatban, az az, hogy végre van egy magyarázatom arra, hogy virágot küldhessek neked.’”

“Julia nem csak beleegyezett a sorozatban való részvételbe, de ajándékot is küldött nekem. Bagelt, rengeteg bagelt” – mondta Perry.

Perry az önéletrajzában mesélt a Julia Robertshez fűződő viszonyáról. Roberts beleegyezett, hogy részt vesz a Jóbarátok egyik különleges epizódjában, ami 3 hónapos udvarláshoz vezetett faxon keresztül, miközben Julia Franciaországban éppen filmet forgatott. Akkor lettek egy pár, mikor az epizód forgatása elkezdődött.

Perry elmesélte, hogy mindig nagyon várta Julia faxait, még a más nőkkel folytatott beszélgetéseit is megszakította, csak hogy ellenőrizze, érkezett-e üzenete Robertstől.

Perry alacsony önbecsüléssel küzdött, ami arra vezette, hogy véget vessen a kettejük között létrejött kémiának.

Egy idő után kapcsolat alakult ki köztük, de Perry véget vetett ennek 2 hónappal a sorozatban való szerepelés után.

Bevallotta: “Julia Robertsszel randizni túl sok volt nekem. Folyamatosan meg voltam győződve róla, hogy szakítani fog velem. Miért ne tenné? Nem voltam elég. Sosem tudtam volna elég lenni. Megtört voltam és szerethetetlen.”

A Jóbarátokban eltöltött idejére visszagondolva Perry elmondta: “A Jóbarátokban szerepelni egy olyan helyzet volt, amikor minden egyre és egyre jobban alakult. De a képernyőn kívül a dolgok nem mentek olyan jól.” Perry bevallotta, hogy Julia Robertsszel randevúzni elsöprő élmény volt számára.

Hogy elkerülje az elkerülhetetlen szakítás fájdalmát, Perry meghozta azt a nehéz döntést, hogy véget vet kapcsolatának a gyönyörű és briliáns Julia Robertsszel.

Matthew Perry egy elképesztően sokoldalú és tehetséges színész volt, aki az egész világon belopta magát a nézők szívébe. Tehetsége nem korlátozódott csupán a vígjátékokra, képes volt mélységet is vinni a karakterekbe. Perry kétségkívül beírta magát a szórakoztatóipar figyelemre méltó és szeretett színészeinek sorába.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét