A szívszorító ok, amiért Mark Ruffalo eltitkolta az agydaganatát felesége előtt

0

A testünk érzékeli, ha valami nem jó. A színész Mark Ruffalo lenyűgöző történetet osztott meg egy rossz álomról, ami szörnyű valósággá vált.

A rossz hír akkor érkezett, mikor az első gyermeküket várták.

2001-ben, mikor Az utolsó erőd című filmet forgatta, a színésznél az orvosok felfedeztek egy ártalmatlan agydaganatot a bal füle mögött. Ami különös, hogy ezt megelőzően Ruffalónak volt egy álma, ami szinte figyelmeztetésnek bizonyult. Az álom után úgy érezte, azonnal fel kell keresnie egy orvost, annak ellenére, hogy semmilyen panasza vagy nyilvánvaló tünete nem volt.

“Ez nem hasonlított egyetlen korábbi álmomhoz sem. Nem is egy hang volt, hanem egy nyilvánvaló figyelmeztetés: ‘Agydaganatod van, és ezzel azonnal foglalkoznod kell.’” – mesélte.

Ruffalónak nehéz döntést kellett hoznia felesége megóvása érdekében.

Ruffalo tétovázott, hogy elmondja-e feleségének a hírt, aki éppen az első gyermekükkel volt várandós. Úgy döntött, vár vele a szülés utánig. Mikor végül elmondta neki, a nő érthető módon dühös lett, és azt mondta: “Mindig is tudtam, hogy fiatalon fogsz meghalni!”

Ruffalót megműtötték, hogy eltávolítsák a tumort, de a beavatkozás kockázatos volt. Megvolt az esélye annak, hogy elveszti a hallását vagy lebénul az arca. Sajnos, a bal fülére maradandóan elvesztette a hallását.

“Vegyétek el a hallásomat, de hadd maradjon meg az arcom, és hadd legyek ennek a gyereknek az apja” – emlékezett vissza azokra az időkre a színész.

A nehézségek ellenére Ruffalo nem hátrált meg. Tovább folytatta színészi karrierjét, és negyedszer is jelölték Oscar-díjra. A szakmai sikerek mellett számára a legfontosabb, hogy 3 gyermek – Keen, Bella Noche és Odette – édesapja.

Mark Ruffalo szívből jövő tisztelgése felesége, Sunrise iránt mély szerelmi kötődésüket tükrözi. A nehéz kezdetek ellenére Ruffalót mindvégig támogatta felesége a hollywoodi sztárrá válás útján. Mellette állt a nehézségekben, megmutatta, mennyire erős elköteleződésen alapul a kapcsolatuk.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét