A smink nélküli Lady Gaga farmerben és tornacipőben jelent meg az Oscar-gálán – újradefiniálja a természetes szépség fogalmát

0

Lady Gaga a ragyogás és a csillogás szinonimája. Húsból készült ruhája, különleges kiegészítői miatt rég tudjuk róla, hogy mindig tudja, hogyan lepje meg a közönséget. A Hold My Hand című dalát a Top Gun: Maverick című filmből a legjobb filmzene kategóriában jelölték Oscar-díjra. Ezúttal teljesen természetesen és egyszerűen jelent meg a közönség előtt, az eddigi legjobban lecsupaszított nyilvános szereplése volt az előadása a gálán.

Először a sűrű forgatások miatt lemondta a gálán való szereplést és dalának előadását. Aztán 3 nappal az esemény előtt üzent a producereknek, hogy bár egy terjedelmesebb előadást nem tud összeállítani, valamit azért mégis megpróbálna. A rajongók legnagyobb meglepetésére az utolsó pillanatban mégis ámulatba ejtett mindenkit.

A 95. Oscar-díj-átadóra A Gucci-ház sztárja egy fekete Versace estélyi ruhát választott. A felül áttetsző, fűzős ruhán a divatház ikonikus medúza logója is látható volt.

Amint a színpadra lépett, hogy előadja a díjra jelölt dalát, Lady Gaga minden csillogástól mentesen, smink nélkül, fekete farmerben és pólóban, tornacipőben lépett a közönség elé. A műsor producerei szerint azért döntött így, mert azt akarta, hogy az emberek a nyers valójában láthassák az igazi Gagát.

A Hold My Hand című dalt Gaga írta egy barátjával együtt. “Ez nagyon személyes számomra. Azt hiszem, mindannyiunknak szükségünk van egymásra. Szükségünk van sok szeretetre az élethez. És időnként egy hősre is szükségünk van. De aztán ráébredsz arra, hogy te is lehetsz a saját hősöd, még akkor is, ha belül összetörtnek érzed magad.”

Előadását állva ünnepelte a közönség, ahogy az alábbi videón is látható:

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét