A rajongók Jason Momoa védelmére keltek, miután kritikákat kapott, amiért már nincs tökéletes, szuperhős teste

0

Online fórumokon Jason Momoa teste volt a téma. Egyesek szerint már nincs szuperhős formája, inkább csak “apuka teste”. Nézzük meg a róla készült fotókat, és ismerjük meg a történetet a változások mögött.

Minden test gyönyörű.

Az Aquaman most 44 éves sztárját még 2019-ben felső nélkül fotózták le a velencei vakációján, melyet feleségével, Lisa Bonettel, az ő lányával, Zoë Kravitzzel és közös gyermekeikkel töltött. A fotót a Us Weekly posztolta Instagramon, a kommentelők egy része dicsérte a kinézetét, míg mások a kockás hasát hiányolták.

Egyes kommentelők “apatestnek” nevezték Momoa alakját, és megállapították, hogy “A kockás hasa már sehol sincs.” Volt, aki azt írta: “Jó ég, mi történt a hasával?!”

Másvalaki a súlygyarapodását tette szóvá: “Meghízott! Jesszus.” Ám voltak, akik így is dicsérték a külsejét: “Az apatest sokkal jobb, mint a kockás has.” Volt, aki elismerte a változást, de még így is vonzónak találta a sztárt: “Egy kicsit puhánynak tűnik. De attól még szexi.”

Úgy tűnik, Jason élvezi az életet és a kedvenc ételeit.

Néhány héttel az Aquaman 2018. decemberi premierje előtt a 198 cm magas sztár elmesélte, hogy a forgatás után abbahagyta a szigorú diétát. “Nem szabadott sokat ennem, hogy vékony maradjak. Hawaii vagyok, ha mi eszünk, akkor hízunk. Szóval genetikailag nekem nehéz volt soványnak maradni. Inkább vagyok nagy.”

“9 hónapja nem nyúltam súlyzóhoz. Kenyeret és vajat eszem!” – vallotta be, és nevetve hozzáfűzte: “Mindennap csalónapot tartok!”

Minden test egyedi és a maga módján gyönyörű. Nem szabad kritizálni vagy elítélni másokat a külsejük miatt. A szépségnek számtalan különböző formája és mérete van, és mindenki testének megvan a maga története. Fogadjuk el és értékeljük a külső, a test sokféleségét, lássuk meg a kitartást és az erőt mindenkiben. Ahelyett, hogy az életszerűtlen elvárásokra koncentrálnánk, teremtsünk pozitív és befogadó környezetet, melyben mindenki jól érezheti magát a saját bőrében.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét