A plus size influenszer elhallgattatta a kritikusokat, akik szerint az emberek kényelmetlenül érzik magukat, ha bikiniben látják

0

Nemrég egy TikTok-videó keltette fel a figyelmet és indított el párbeszédet a testpozitivitásról egy olyan világban, ahol a szépségideálok gyakran háttérbe szorítják az egyéniséget. A videó egy magabiztos, a konvenciókkal bátran szembeszálló, molett nőt mutat be, aki kiszabadulva az ítélkezések alól felkarolja saját egyéniségét.

“Dagi vagyok, és a medencémben azt viselek, amit csak akarok. Nem érdekel, ha a szomszédaim ettől kényelmetlenül érzik magukat.”

Gillian, a magabiztos plus size influenszer TikTokon mutatta meg magát bikiniben a medence mellett. Félelem nélkül vállalta önmagát előbb egy narancssárga nyári ruhában, majd egy kék bikiniben.

Erőteljes üzenet.

A negatív kommentek ellenére szilárdan hisz abban, hogy az embereknek az öltözködésen keresztül is ki kell fejezniük önmagukat, anélkül, hogy tartanának mások véleményétől. Gilliannak volt válasza arra a kommentre is, ami a szerénységgel kapcsolatban érkezett.

Videója alá valaki azt kommentelte: “2023 az év, mikor a szerénység kihalt.” Erre Gillian azt felelte: “Már rég ki kellett volna halnia.”

A komment szekció tele volt pozitív és elismerő üzenetekkel Gillian magabiztos hozzáállásával kapcsolatban. Sokan dicsérték és azt kívánták, bárcsak nekik is ennyi önbecsülésük lenne. Néhány hozzászóló rámutatott, hogy szerintük a szomszédja kényelmetlenségét csak az irigysége táplálja.

“Ha te jól érzed magad, csak az számít! Mások negatív véleménye érvénytelen, csak így tovább, te gyönyörű királynő!”

“Viselj, amit csak akarsz, kislány!!! Ez a te medencéd, a szomszédodnak egyébként sem kéne leskelődnie.”

“A bikinialsód sellő stílusa nagyon menő! A szomszédok problémája meg csakis az övék!”

Gillian válasza megmutatta, hogy valójában mennyire magabiztos és nem hajlandó bocsánatot kérni.

Gillian videója emlékeztet arra, hogy fogadjuk el az érzelmeinket és viseljük azt, amitől jól érezzük magunkat, mások véleményétől függetlenül. Gillian követendő példa arra, hogy mindenkit inspiráljon és bátorítson, hogy büszkén képviselje egyedi stílusát.

@spanxbeluga Wear what you want because and let others let you live rent free in there minds. Swimsuit is from @Alpine Butterfly shoes from @Torrid sunglasses from @Amazon #ifykyk #fyp #plussizecommunity #bodypositivity #fatcommunity #plussizetiktok #plussizefashion #plussizeedition #whatiwear ♬ I’m Good (Blue) – Cupido

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét