A nőt kritizálták a ruhája miatt, amit egy barátja esküvőjén viselt

0

Ha esküvőkről van szó, érzékeny dolog a ruhaválasztás. A modell Lacey-Jade Christie heves viták kellős közepében találta magát, miután megmutatta fehér ruháját TikTokon. Videója villámgyorsan terjedt, de nem azon okból kifolyólag, amire ő számított.

“Esküvőre indulok ebben a ruhában” – írta a videóhoz, ezzel pedig kirobbantotta a megjegyzésekkel és kritikákkal teli vitákat. Több száz nő adott hangot a véleményének, mi szerint helytelen, hogy Lacy egy esküvőre fehér ruhában megy, és ezzel eltereli a figyelmet a menyasszonyról.

“Azt hittem, csak készülődés közben kapott fel magára valamit. Nem néz ki jól” – írták kommentben.

A hozzászólók azon vitatkoztak, hogy jó választás-e a fehér ruha egy esküvőn: “Gutaütést kapnék, ha valaki strandruhában jelenne meg az esküvőmön.”

A negatív megjegyzések és támadások ellenére Lacey nem ingott meg. Meglepte ugyan a rengeteg kritika, és elismerte, hogy a ruhaválasztása ellentmondásos lehet, mégis megvédte a döntését: “Csak annyi történt, hogy a legtöbb ember szuperunalmas, és még sosem járt queer esküvőn.”

Voltak, akik Lacey védelmére keltek. Valaki ezt írta: “Minden kommentelő úgy tesz, mintha az ő saját esküvőjükön viselnél fehéret. Ez nem a ti esküvőtök, nem a ti gondotok.” Másvalaki így vélekedett: “Imádom, hogy az esküvőkön az emberek hogy ragaszkodnak az elavult hagyományokhoz, mint például nem lehet fehéret viselni. Te egyszerűen gyönyörű vagy!” Végeredményben abban egyetérthetünk, hogy a divat egyéni kifejezés és értelmezés kérdése.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét