A nők 10 típusa, akikkel a férfiak randiznak, mielőtt megtalálják az igazit

0

Egy férfi útja a nagy Ő-ig gyakran különböző típusú nőkön vezet keresztül. Samantha Rodman pszichológus szerint minden nőt be lehet sorolni egy csoportba. Anélkül, hogy bárkit is megsértenénk, most 10 típusra osztva mutatjuk meg neked azokat a nőket, akikkel a férfiak valószínűleg már találkoztak életük során.

1. Apuka pici lánya

Az ilyen típusú nők nem állnak készen arra, hogy egy második férfit beengedjenek az életükbe. Annak ellenére, hogy már nem gyerekek, még mindig az apukájuktól kérnek segítséget. Minden helyzetben őt hívják fel, ha valamire szükségük van.

Ebben az esetben még az sem segít, ha a férfi megismerkedik a nő apjával. Bármit is tesz, sosem lehet jobb nála. Az ilyen kapcsolatok végén általában a férfi rosszabbul érzi magát, mint a nő, aki így legalább még több időt tölthet az apjával.

2. A partyállat

Az ebbe a csoportba tartozó nő biztos, hogy tudja, éppen hol tartanak bulit és melyik a legjobb klub a városban. Ha a férfi csatlakozni szeretne hozzá, el kell fogadnia azt is, hogy rengeteg emberrel fogja együtt tölteni az idejét, hiszen az ilyen nőnek számtalan ismerőse van. Ők informálják a nőt a legfrissebb eseményekről, ami a férfi számára kiborító lehet, hacsak nem tartozik ő is a partyállat kategóriába.

Egy ilyen lány mellett nem lehet unatkozni, hiszen folyton pörög. De ha a férfi egy estét szeretne otthon tölteni, nem fog tudni versenyezni a bulikkal.

3. A jó tanuló

Az ilyen lánnyal nagyon jól és hosszan lehet beszélgetni. De csak akkor, ha talál rád időt, mert szó szerint csak a tanulmányaira koncentrál, extra kurzusokat vesz fel és különórákra jár.

Valaki, aki számára a tanulás a legfontosabb dolog az életben, aligha fog másvalakire időt szánni. A szakítás sem lesz neki súlyos probléma, hiszen mindig lesz valami, ami elterelje a figyelmét.

4. A zöld szemű szörny

A féltékenység normális egy kapcsolatban, de csak akkor, ha nem csúszik ki teljesen a kezeid közül az irányítása. Egy olyan lány, aki mindig olvas a sorok között és folyton okot keres arra, hogy dühös lehessen, enyhén szólva is furcsa. Ezek a lányok rettegnek az egyedülléttől, félnek attól, hogy a férfi mást választ helyettük vagy megcsalja őket valakivel.

Nekik lehetetlen bebizonyítani, hogy a párjuk nincs oda a kolléganőjéért. Ha szakításra kerül a sor, az ilyen lány azt fogja gondolni, hogy a fiú talált helyette valaki mást.

5. A pletykakirálynő

Ezek a lányok imádnak beszélni, mert muszáj megosztaniuk a párjukkal mindent, amit másokról tudnak, még a rosszindulatú pletykákat is. Ezek a lányok nem kívánnak rosszat a másiknak, csak imádnak beszélni.

A férfiak szemében náluk még a féltékeny nők is jobbnak számítanak, mert ők legalább a férfival vannak elfoglalva, nem pedig vadidegenek életével.

6. Akit az anyja kívánna neki

Az ilyen lányokkal a férfiak általában jól érzik magukat és azt hiszik, végre megtalálták az igazit. Minden jól is alakul egészen a fiú anyjával való találkozásig. Amikor bemutatják őket egymásnak, rögtön találnak közös témát és annyira belemerülnek a beszélgetésbe, hogy megfeledkeznek mindenki másról maguk körül.

A férfinak ilyenkor hamar az az érzése támad, hogy a lánynak nem csak vele, hanem az anyjával is viszonya van, ez pedig biztosan nem a boldogság kulcsa.

7. Az aggodalom a második neve

Kicsit aggódni, kicsit féltékenynek lenni teljesen elfogadható. De amikor egy nő minden miatt aggódik, az nagyon irritáló tud lenni. Napközben számtalanszor felhívja a párját, hogy biztos legyen benne, minden rendben van. Nem a féltékenység miatt, hanem mert annyira aggódik.

Ezek a lányok viszont nagyon figyelmesek és gondoskodóak, a férfiak általában mégis menekülnek tőlük, mert túlzott kontrollt akarnak gyakorolni felettük.

8. A hisztihercegnő

Ezzel a lánnyal egyetlen pillanat sem unalmas, hiszen nagyon érzékeny. A kapcsolat vele pedig nem könnyű. Bárhova szívesen elmegy, de nem tudhatod, min fog kiakadni teljesen ok nélkül. Az ilyen pároknál gyakori, hogy többször szakítanak, majd kezdenek újra randizni egymással.

Unatkozni ugyan nem lehet mellette, de az érzelmi kitöréseiből biztosan eleged lesz.

9. A menő csaj

Ezek a lányok divatosak, stílusosak és mindent tudnak a divatról. Tudják, mit vegyenek fel, hogy felhívják magukra a figyelmet, és ők azok, akik mindig kifogástalanul néznek ki.

Az egyetlen probléma velük, hogy a párjuk gardróbját is át akarják alakítani, hogy ők is ugyanolyan divatosak legyenek. A férfiak pedig nincsenek oda azért, ha a jó öreg, kedvenc pólójuktól erőszakosan megfosztják őket.

10. A világszépe

Ezek a lányok, akárcsak a menő csajok, nagyon szépek és sok figyelmet kapnak a férfiaktól. A legtöbbször a férfi, akivel randevúznak, nem is érti, hogyan választhatta őt egy ilyen szép nő.

A gyönyörű kinézet tényleg jó dolog, de hamarosan rájössz, hogy beszélgetni nem tudtok miről. Az ilyen kapcsolat eleve kudarcra ítélt.

Az Igazi

Ahogyan a nők, úgy a férfiak sem egyformák. Mindegyiknek megvan a maga saját verziója a nagy Ő-re. Míg egy nő az Igazi az egyik férfi számára, addig a másik számára nem jelent többet, mint bármelyik másik nő.

De Igazi csak az a nő lehet, aki nevet a párja viccein és a párja is az övéin. Ő az, akinek lehet, hogy teljesen más az ízlése a zene, a művészetek vagy a filmek terén, mégis sok közös vonás van kettejükben. Kedves a férfi anyukájával és barátaival. Nem féltékeny és nincsenek érzelmi kitörései. Ő az, akit a férfi megérdemel a kalandos útja után, melyet a sok különböző típusú lány szegélyezett.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét