A néhány órás újszülött felemelte a fejét, hogy megnézze az anyukáját

0

Egy megható videó kering interneten, ami sokak szívét megérintette. Az anya és gyermeke közötti erős, megbonthatatlan köteléknek már csak a gondolata is mély érzelmeket képes kiváltani.

A videóban van egy pillanat, ami felkeltette a nézők figyelmét. Egy újszülött baba, aki alig pár órája jött világra, elképesztő erőről tesz bizonyságot, mikor felemeli a fejét, és a tekintete találkozik édesanyja tekintetével.

A videóval sikerült megörökíteni azt a megrendítő, csupán néhány másodpercig tartó jelenetet, mikor az újszülött baba kapcsolatba lép az édesanyjával. Az anya mellkasán pihenő baba erejének látványa valóban megkapó. Ez a rövid, szeretetet sugárzó jelenet sokakból váltott ki mély érzelmeket.

A rövid videó gyorsan terjedt a közösségi oldalakon. YouTube-on már 3,5 millió megtekintést ért el, és rengeteg kommentet kapott.

Az egyik felhasználó kiemelte a baba veleszületett megértését: “A baba tudja, hogy te vagy az anyukája, ezért próbálja megnézni az arcodat. Milyen édes!” Mások azt figyelték meg, hogy mekkora erőre volt szüksége a babának ehhez a mozdulathoz. “Ez aztán az erős újszülött!” – írta egy kommentelő.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét