A nagymama, akinek 17 unokája van, gyermeket tervez 37 évvel fiatalabb férjével

0

Annak ellenére, hogy közel 4 évtizeddel idősebb nála, a 62 éves Cheryl McGregor boldog házasságban él a 25 éves Quran McCainnel. Kapcsolatuk pár éve kezdődött, és mindketten biztosak abban, hogy megtalálták az igaz szerelmet. McGregornak már 17 unokája van, ennek ellenére mégis gyermeket tervez férjével, függetlenül attól, mit gondol erről a családja vagy az internet népe.

Cheryl McGregor a fia révén ismerte meg Quran McCaint.

Először abban az étteremben találkoztak, ahol Quran Cheryl fiának alkalmazottjaként dolgozott. Ekkoriban különösebb kapcsolat még nem alakult ki köztük, csak néhány évvel később, mikor összefutottak egy üzletben, ahol Cheryl pénztárosként dolgozott. Úgy döntöttek, ezután is tartani fogják a kapcsolatot.

17 unokája van, és párja 37 évvel fiatalabb nála, mégis szerelmesek lettek.

Eleinte csak barátok voltak, de aztán kölcsönös vonzalom alakult ki közöttük, és randizni kezdtek. Akkoriban Cheryl 60 éves volt, 7 gyermekkel és 17 unokával. Quran pedig mindössze 23 éves, de azt mondja, úgy érezte, “spirituális szinten kapcsolódnak egymáshoz”. Egyetlen randevú elég volt ahhoz, hogy a férfinak érzelmei alakuljanak ki Cheryl iránt.

Egy éve voltak együtt, mikor eljegyezték egymást, és 2021-ben össze is házasodtak.

Miután egy éve randiztak, a pár úgy döntött, megteszik a következő lépést a kapcsolatukban, és eljegyzik egymást. Még ugyanabban az évben össze is házasodtak. Bár mindenáron kitartanak egymás mellett, rengeteg negatív véleményt kapnak, köztük Cheryl családtagjaitól is.

“Senki sem fogadta el, mindenki azt hitte, csak viccelünk, és hogy ez csak játék” – mondta Cheryl a kapcsolatukról. Quran családja azonban rögtön befogadta őt.

Néhány évvel ezelőtt videókat kezdtek posztolni TikTokon, és azonnal sikerük lett.

Cheryl és Quran kapcsolatát az internetezők TikTokról is ismerhetik, ahova néhány évvel ezelőtt kezdtek videókat posztolni. Ezekben a pár általában énekel és táncol, vagy azokról a kritikákról beszél, melyeket idegenektől kaptak. Annak ellenére, hogy számtalan gyűlölködő komment érkezett már hozzájuk, TikTokon közel 4 millió követőjük van.

A gyűlölködő kommentek sem választhatják szét őket.

Egész kapcsolatuk során szembe kellett nézniük a negatív véleményekkel úgy a család, mint idegenek részéről. Ez azonban csak tovább erősítette a köztük lévő köteléket. “Ez valami más, ez egészen hihetetlen. Nagyon együttérző velem, szerintem azért, mert fiatalabb – mesélt Cheryl a férjéről. – Van valami köztünk, amiről sosem hittem, hogy kialakulhat. Ő lenyűgöző ember.”

A legnagyobb álmuk, hogy saját családot alapítsanak.

Cheryl és Quran következő célja, hogy gyermekük szülessen. Cheryl kora és a köztük lévő korkülönbség miatt ezt sokan botrányosnak találják. Ám a pár elszántan tesz azért, hogy béranya segítségével valóra válthassák legnagyobb álmukat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét