“A nagyi erősebb, mint én!” – egy 61 éves nő megosztotta, hogyan alakította át a testét mindössze 7 év alatt

0

Monica Bousquet egy 61 éves nő, aki sokak számára jelent inspirációt, mióta megmutatta formás izmait és testének átalakulását. Csupán 7 évvel ezelőtt kezdett edzőterembe járni, és azóta teljesen átformálta a testét. Monica a saját edzéseiről oszt meg videókat, remélve, hogy az idős embereket is ösztönözni tudja, hogy kövessék a példáját.

Monica hetente 6-szor edz, hogy megőrizze alakját. Posztolt egy videót magáról, amin hatalmas súlyokat emelget a lábfejével, miközben egy rúdról lóg lefelé. Könnyedén végzi a gyakorlatot rózsaszín felsőben és hozzáillő szoknyában.

Kommentekben rögtön dicsérték a portugál fitnesz nyuszit: “A nagyi erősebb, mint én!” – írta valaki. Másvalaki ezt fűzte hozzá: “Sosem késő.”

“Hú, szuper edzés, csak így tovább, egyre több embert motiválsz!” – írta egy követő.

Monica biojában ez olvasható: “61 éves vagyok, és arra foglak motiválni, hogy egészséges legyél.”

Ennek ellenére nem mindenki osztotta a lelkesedését, egy nem túl kedves felhasználó ezt írta neki: “105 évesen nem rossz lol!”

Hogy átalakulásával másokat is inspiráljon, Monica megosztotta edzéseit a közösségi oldalán. Rutinjában a törzset erősítő gyakorlatok, erőnléti edzés és jóga is szerepelnek. Hangsúlyozza a kiegyensúlyozott étrend és az aktív életmód fontosságát, arra biztatja követőit, hogy vezessenek be apró változtatásokat, és legyenek következetesek az edzésekkel kapcsolatban.

Monica átváltozása a bizonyítéka annak, hogy az életkor csak egy szám, és sosem késő elkezdeni foglalkozni a testünkkel. Sokakat inspirál, történetével pedig bizonyítja, hogy kemény munkával és elköteleződéssel bárki elérheti a céljait.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét