A McDonald’s piacra dobott egy 80.000 forintos esküvői csomagot, van benne 100 doboz McNuggets és egyebek

0

A McDonald’s most már az esküvőd lebonyolításában is segít. A gyorsétteremlánc bejelentette, hogy bár az éttermeikben nem lehet esküvőt rendezni, van egy esküvői csomagjuk azok számára, akik McNuggets-et falatoznának az igen kimondása után. De van vele egy kis bökkenő…

A csomag csak egyetlen országban elérhető.

A friss házasok Jakartában, Indonéziában kínálhatják vendégeiket a csirkefalatokkal és csirkés burgerekkel. A McDonald’s indonéz Instagram-oldalán tették közzé a bejelentést, amiben elmondták, hogy a csomag 100 csirkés burgert és 100 doboz 4 darabos McNuggetset foglal magában. A csomag ára 3,5 millió indonéz rúpia, kb. 81.500 forint.

“Tegyük még emlékezetesebbé az esküvőt a Wedding Mekdi csomaggal – olvasható a posztban. – Számos más csomagösszeállítás is elérhető, melyek minimum rendelési mennyisége 200 db.”

A menü nem csak a csirkés fogásokra terjed ki. A McDonald’s ételstandokat is tud biztosítani pluszköltség fejében. A menyasszonyok és vőlegények, ha nagyobb vendégsereget szeretnének vendégül látni, szintén élhetnek a lehetőséggel, hiszen lehet növelni a rendelt étel mennyiségét, tehát minden csak a pártól függ.

A McDonald’s 2011 óta kínál esküvői csomagokat.

2011-ben néhány McDonald’s étterem Hongkongban elérhetővé tette a teljes körű kiszolgálást különböző eseményekre. Az esküvői alapcsomag ára kb. 460.000 forint volt és 50 vendég ellátása fért bele. Ebben voltak jópofa tasakok, amikben játékokat raktak, valamint dobozos almáspitékből álló piramis, ami az esküvői torta szerepét töltötte be. Extra 60.000 forinttért a menyasszony bérelhetett egy fehér lufikból álló ruhát is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét