A legváratlanabb hollywoodi válások és a mögöttük álló szívszorító okok

0

Hollywoodban, ahol a tündérmesékből forgatókönyvek születnek és a románcokat örökké tartónak ábrázolják, a reflektorfényben összeomló sztárházasságok kemény valóságát is ismerjük. Miközben a rajongók bálványozzák kedvenc sztárpárjaikat, a zárt ajtók mögötti igazság igen távol áll a meséktől.

10. Channing Tatum és Jenna Dewan

2018-as válásuk a végét jelentette az egyik legnépszerűbb hollywoodi románcnak. Annak ellenére, hogy a képernyőn és azon kívül is nagyon jól működött köztük a kémia, a pár az eltérő prioritásokat és a személyes fejlődés iránti vágyat hozta fel válóokként. Szakításuk ellenére Tatum és Dewan közösen nevelik lányukat és támogatják egymás erőfeszítéseit.

9. Jennifer Lopez és Marc Anthony

2014-ben történt szakításuk sokként érte a legtöbb rajongót. Egy évtizednyi házasság után a pár békésen fejezte be kapcsolatát. Lopez utalt rá, hogy magára szeretne koncentrálni, és ez a házasságában számára nem volt lehetséges. Közös ikerlányaik Emme és Max.

8. Scarlett Johansson és Ryan Reynolds

Hollywood egyik legerősebb párja voltak, akik 2011-ben váltak el. Egymásnak ellentmondó karriercéljaik rányomták a bélyegüket a kapcsolatukra. Miközben mindketten új utakon indultak tovább, a rajongók meggyászolták az ígéretes álompár elvesztését.

7. Jennifer Aniston és Justin Theroux

Sokakat meglepett a szakításuk 2018-ban. Bár magánéletüket mindig is őrizték, pletykák kaptak szárnyra arról, hogy a távolság és az összeegyeztethetetlen életmódjuk okozta a problémákat. Szakításuk részleteiről nem árultak el semmit, egymás iránti tiszteletüknek és csodálatuknak köszönhetően érett módon fejezték be házasságukat.

6. Gwyneth Paltrow és Chris Martin

2014-ben szakítottak, ahogy később Gwyneth egy interjúban beszélt erről, azért, mert nem passzoltak egymáshoz. Különválásuk ellenére közösen nevelik gyerekeiket és baráti kapcsolatot ápolnak egymással.

5. Johnny Depp és Amber Heard

Zűrzavaros házasságuk 2017-ben egy nagy nyilvánosságot kapott válással végződött. Pénzügyi viták is nehezítették a kapcsolatukat, ami keserű jogi csatába torkollott, amivel világszerte a címlapokra kerültek. A viták ellenére mindkét fél továbblépett, hátrahagyva megszegett ígéreteket és összetört álmokat.

4. Chris Pratt és Anna Faris

2017-es válásukkal összetörték rajongóik szívét. A játékosságáról és családi pillanataikról ismert pár a személyes fejlődés iránti vágyat és az eltérő életmódot jelöltek meg válóokként. Annak ellenére, hogy a közönség egyenesen imádta őket, Chris és Anna bizonyították, hogy még a legtökéletesebbnek vélt hollywoodi románc is véget érhet.

3. Ben Affleck és Jennifer Garner

2015-ös szakításuk sokakat megrázott. Egy évtizedes házasságukból 3 közös gyermekük született. Az Affleck hűtlenségéről szóló pletykák megviselték kapcsolatukat. Bár ennek részletei továbbra is titkosak, a pár elköteleződése gyermekeik előtérbe helyezése iránt a válás után is dicséretes volt.

2. Tom Cruise és Katie Holmes

Románcuk rabul ejtette a világot, ám tündérmeséjük szomorú véget ért, mikor Holmes 2012-ben beadta a válókeresetet. Holmes és Cruise nevelési stílusa nem volt összeegyeztethető. A válás egy erős szövetség végét jelentette, ami eleinte megdönthetetlennek tűnt.

1. Brad Pitt és Angelina Jolie

2016-os szakításuk földrengésként rázta meg Hollywoodot. Humanitárius törekvéseik és szétszakíthatatlannak hitt kötelékük ellenére Jolie benyújtotta a válókeresetet, mégpedig összeegyeztethetetlen ellentétekre és a gyermekei jóléte miatt érzett aggályaira hivatkozva. Egyes beszámolók szerint igencsak különbözött a nevelési stílusuk, ez vezetett ahhoz a szomorú váláshoz, amit a rajongók nehezen viseltek.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét