A kis hableány premierjén szusit szolgáltak fel – sokak szerint ez helytelen volt

0

A leginkább várt élőszereplős változata A kis hableánynak világszerte látható a mozikban. De a tömeges vetítések előtt még premiereket rendeztek jeles vendégek részvételével. A party egyik fogása azonban nem várt meglepetést okozott.

A kis hableány élőszereplős változata ugyanazt a cselekményt követi, mint az eredeti rajzfilm 1989-ben. Ariel egy fiatal hableány, aki szomjazik a kalandokra. Sok tengeri barátja van, például Ficánka, a hal és Sebastian, a kedves rák.

Miközben számos tengeri élőlényt láthatunk a filmben, senki sem számítana arra, hogy közben szusit szolgálnak fel. Pedig az egyik premieren éppen ez történt. Az emberek pedig szinte sokkot kaptak.

Villámgyorsan terjedt az a TikTok-videó, amin látható, hogy egy tál szusit adnak a moziban. A videó készítője megjegyezte: “A kis hableány premierjén szusit adni elég sötét dolog.”

Több felháborodott komment is érkezett. Az egyikben azt írták: “Nyugodj békében Ficánka.” Mások pedig megjegyezték, hogy olyan, mintha Ariel barátait szolgálták volna fel.

Hogy ez egy PR-fogás volt vagy csak egy szerencsétlen véletlen, talán soha sem fog kiderülni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét