A királyi család fotója sokakban aggodalmat keltett Lajos herceg és Sarolta hercegnő miatt

0

Vilmos herceg és Kate Middleton, azaz Cambridge hercege és hercegnéje 2023-ban is megjelentette szokásos karácsonyi családi fotóját. A sasszemű rajongók zavaró dolgokra lettek figyelmesek a képen, ezután pedig egyre többen kérdőjelezték meg a fotó valódiságát.

A kedves családi fotón Vilmos herceg, Kate Middleton és három gyermekük, a 10 éves György herceg, a 8 éves Sarolta hercegnő és az 5 éves Lajos herceg láthatók.

A családtagok egymáshoz passzoló öltözéket viselnek, Kate és Sarolta farmernadrágot, Vilmos, György és Lajos pedig sötét színű nadrágot (Lajos rövidnadrágot). A képről sugárzik a meleg családi hangulat, Vilmos és Katalin átkarolják fiaikat, Sarolta pedig középen, egy széken foglal helyet.

Elég nagy port kavart, ahogyan Lajos herceg a fotón látható. A megfigyelők észrevették, hogy a bal kezén nem látszik tisztán a középső ujja, ebből sokan arra következtettek, hogy a képet utólagosan szerkesztették. Egyes kommentelők aggodalmukat fejezték ki, szerintük Lajos hiányzó középső ujja miatt megkérdőjelezhető a kép hitelessége, míg mások szerint csak a szék miatt nem látszik az ujja.

Valaki ezt írta: “Lajos hercegnek hiányzik az egyik ujja? Mi történik az AI-jal?” Mások egyetértettek ezzel: “Lajosnak hiányzik egy ujja, ez a valaha készült legrosszabb photoshopolt kép.”

Voltak, akik egyéb zavaró dolgot is felfedeztek a fotón: az elöl ülő Sarolta hercegnő cipőjében nincs cipőfűző. Valaki ezt kommentelte: “Apukám azt kérdezte, hogy miért vették ki Sarolta hercegnő cipőjéből a fűzőt.”

Érdekes módon Lajoson is cipőfűző nélküli cipő látható. Ebből arra következtettek a kommentelők, hogy ez olyan fajta cipő lehet, amibe eleve nem kell fűző.

A királyi család 2022-ben is készített karácsonyi fotót. Ez a szabadban készült, kéz a kézben sétálnak egy csodás helyen. A képen boldogan mosolyognak, laza stílusú ruhát viselnek, farmert, pólót és tornacipőt. Egy összetartó család benyomását keltik, akik élvezik a jó időt, szeretetet és összetartást sugároznak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét