A gyerekek nem hajlandók elengedni a dadájukat, akit anyának szólítanak – a szülők kemény kritikákat kaptak

0

Megható, de keserédes pillanatot örökített meg az a videó, mely a gyerekek és szeretett dadájuk közti szoros köteléket mutatja be, mikor búcsúzni kénytelenek egymástól. Azt láthatjuk, ahogyan a gyerekek könnyes szemmel próbálnak ragaszkodni az életükben meghatározó szerepet betöltő nőhöz.

Az ikrek, Maria és Cataleya sok követővel rendelkeznek a közösségi médiában.

Bár az ikrek, Maria és Cataleya még kicsik, már nagy követőtáboruk van a közösségi médiában. TikTokon kb. 3,4 millióan, YouTube-on 2 millióan rajonganak értük. Online jelenlétük bepillantást enged a mindennapjaikba és a család életébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jinan abou taam (@maria_and_cataleya) által megosztott bejegyzés


A dadájuk, Rosie az elmúlt 5 évben állandó résztvevője volt a gyerekek életének. A köztük lévő kapcsolat érzelmi mélységét örökítette meg az a videó, mely Rosie és a gyerekek búcsúját dokumentálta. A videó 9 milliós megtekintést ért el.

A gyerekek anyának szólították Rosie-t, és családtagként szerették.

Rosie és a gyerekek kapcsolata bőven túlmutat a szokásos dada-gyerek kapcsolatokon, hiszen a kicsik családtagnak tekintik őt. Előszeretettel szólítják anyának, amivel a szeretetüket fejezik ki iránta, ám emiatt a biológiai édesanya kemény kritikákat kapott.

A kommentekre válaszolva az édesanya Instagram-videóban mondta el: “Azoknak, akik anyaként kritizálnak engem, egy dolgot mondanék: mikor a gyerekek Rosie-t anyának szólítják, olyankor tudom, hogy a megfelelő embert választottam, hogy vigyázzon rájuk, míg én távol vagyok.” Ez a kijelentés hangsúlyozza az anya bizalmát Rosie-ban.

Búcsúzásként az anya megható szavakat osztott meg a közösségi oldalaikon: “Viszlát Rosie, dada, nővér, barát és második anya.” Egy másik posztban az anya a gyermekei és Rosie közötti kötelékről ír: “Duplázd meg az anyát, duplázd meg a szeretetet.” Ezzel még tovább hangsúlyozza a családnak Rosie-ba vetett bizalmát.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét